Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zas ma začal klamať???!

Príspevok v téme: Zas ma začal klamať???!
TTanickaa

Ahojte, ja som už z toho zúfala. Mám 20 priateľ 22 sme spolu zachvíľu 4roky. Priateľ je klamár.Klame mňa,rodičov,kamarátov ..nie vo vážnych veciach iba v takých maličkostiach. Lenže začal robiť to čo mi robil aj pred rokom vtedy to trvalo cca 2mesiace. Každý deň keď nebol somnou večer mával vypnutý telefón. A teraz to začal robiť znova napríklad voláme si poobede povie,že ide robiť poriadok do pivnice a keď mu volám večer buď nedvíha alebo je vypnutý.Keď to robil predtým tak mi vysvetlil,že mu prišiel kamarát s Ameriky ( taký feťak) nemám ho rada,vždy nahováral priateľa na blbosti...tak,že preto mi sa vypinal.To je blbosť ale neriešila som lebo stým prestal.Ale teraz to robí prečo?

ANGEL-DEMON

čakaš že bude aj srať chodiť s mobilom???!!! asi mu lezieš na nervy.. tak si radšej vypne mobil.. ja tiež nechodím všade s mobilom, mam ho polozeny na jednom mieste a ked si umyvam napr. vlasy logicky v kupelny nepocujem ze zvoní, tak zmeskany hovor objavim iba nahodou po niekolkych hodinach večer... no a čo???