Ahojte, ja som už z toho zúfala. Mám 20 priateľ 22 sme spolu zachvíľu 4roky. Priateľ je klamár.Klame mňa,rodičov,kamarátov ..nie vo vážnych veciach iba v takých maličkostiach. Lenže začal robiť to čo mi robil aj pred rokom vtedy to trvalo cca 2mesiace. Každý deň keď nebol somnou večer mával vypnutý telefón. A teraz to začal robiť znova napríklad voláme si poobede povie,že ide robiť poriadok do pivnice a keď mu volám večer buď nedvíha alebo je vypnutý.Keď to robil predtým tak mi vysvetlil,že mu prišiel kamarát s Ameriky ( taký feťak) nemám ho rada,vždy nahováral priateľa na blbosti...tak,že preto mi sa vypinal.To je blbosť ale neriešila som lebo stým prestal.Ale teraz to robí prečo?
Zas ma začal klamať???!
Vyriešite si to rozumnou diskusiou.
Hej lenže ja nevravím,že mi nedvíha telefon 2hodiny ale večer vypne ráno zapne.
čakaš že bude aj srať chodiť s mobilom???!!! asi mu lezieš na nervy.. tak si radšej vypne mobil.. ja tiež nechodím všade s mobilom, mam ho polozeny na jednom mieste a ked si umyvam napr. vlasy logicky v kupelny nepocujem ze zvoní, tak zmeskany hovor objavim iba nahodou po niekolkych hodinach večer... no a čo???
Ty to nejako dobre poznáš :D
nuz vypreparovany mozog od fetu...to maš tak s fetakmi