nechce piť čaje

Príspevok v téme: nechce piť čaje
Jana42

Ja mám zase taký problém s malým, že mi NECHCE piť čaje - feniklový som skúšala, aj detský jahodový, aj detský malinový - skrátka z desiatich razov, čo som mu ponúkala, vypil iba raz. Neviem, kde robím chybu, núkam mu z fľašky, aj z toho sosáčika, či ako sa to volá, zatne sa a ne a ne. Mlieko umelé pije, vodu takisto len občas, vodu, kde sa varilo ovocie na 50 na 50. Čaje mu sladiť nechcem, sladkostí sa naje, keď si bude kupovať z vreckového. Som z toho zúfalá. Malý bude mať rok.

zuzulik55

Mojmu malemu tiez nechutili caje. Skusala som rozne. Aj som sladila hroznovym cukrom. Nechcel to. Naucil sa na cajik po 3. roku

Bubliii

Med nie je vhodný pre deti do 1.roka, už som to tu dole písala.. oplatí sa prečítať aj ostatné príspevky kým niečo napíšem..

gastanko2016

môj malý zo začiatku pil veľmi málo. Vodu skoro vôbec nechcel. Po čase mu začali chutiť čajíky.Najviac mu chutí ovocno bylinný čaj dr.max. Keď je chorľavý, tak mu ho aj trochu osladím medom. A teraz už pije konečne aj čistú vodu, tak mu to striedam. Myslím si,že časom sa to u detičiek upraví.

tasty

ak pije vodu, nie je čo riešiť

naša čaj vôbec nepije, ani tie sunar vody ochutené čo sú v granulkách, všetko odmieta, jedine vodu pije, keď je smädná, a to už má rok aj mesiac

a vôbec ma to netrápi, načo to je treba riešiť? robiť problém kde nie je?

Jana42

A s tym vreckovym je to myslené tak, že ked si spolužiaci alebo kamaráti kúpia napolitánku, tak on si určite nebude kupovať kaleráb :-)

Jana42

Sladké dávam iba piškoty a marina kekse, ale tie nie do čaju. A v tych osldaených čajoch z obchodu alebo z lekárne, nie sú nejaké umeliny?

darinusik_nov

Ja si myslím že by si nemala sladiť ani medom ale aj mu menej sladkostí dávaj. To je ešte veľmi malé dieťa na to aby si ho nalievala sladkým