nechce piť čaje

Príspevok v téme: nechce piť čaje
Jana42

Ja mám zase taký problém s malým, že mi NECHCE piť čaje - feniklový som skúšala, aj detský jahodový, aj detský malinový - skrátka z desiatich razov, čo som mu ponúkala, vypil iba raz. Neviem, kde robím chybu, núkam mu z fľašky, aj z toho sosáčika, či ako sa to volá, zatne sa a ne a ne. Mlieko umelé pije, vodu takisto len občas, vodu, kde sa varilo ovocie na 50 na 50. Čaje mu sladiť nechcem, sladkostí sa naje, keď si bude kupovať z vreckového. Som z toho zúfalá. Malý bude mať rok.

Ed59

Priznávam chybu, trochu som nebral ohľad nato, že dieťa bude mať ešte len jeden rok, takže aj ten med je preňho tabu.
Jediná možnosť je len nejaký kvalitný čaj, ktorý ma silnú/sladkú arómu.

ANGEL-DEMON

tak ja sa teda nečudujem ze nechce.. ked nesladene do neho lievate... no fuj... ktore dieta by to chcelo... a ako odovodnenie "sladkosti sa naje ked si ich bude kupovat z vreckoveho" to čo jeee??? tak ako ja som v nemocnici robila s detmi a čajík sme im pekne prisladili aj mliečko ovocnym cukrom fruktozou...a hned s chutou pili.. mate na vyber rozne variacie sladidiel, nemusite len biely cukor...