Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som na nom zavisla

Príspevok v téme: Som na nom zavisla
Kikaaaaaa

Ahojte, neviem sa zmierit s rochodom a to uz ubehli 3 mesiace chodili sme spolu len 2 mesiace ale som nanho dost citovo naviazna milujen ho aj ked on sa uz ku mne nechce vratit ptoblem rozchodu bola moja ziarlivost aj ked nebol dovod.. aj ked sa obcas stretneme tak ma namotava ale potom mi ani neodpisuje a stale sa to opakuje.. som uz psychicky na dne z neho.. za kazdu cenu ho chcem spet. Co mam robit?

zuzulik55

Zamestnaj si mysel niecim inym, chod von medzi ludi, citaj, pracuj...vymaz jeho cislo,zrus priatelstvo na fcb...vyhybaj sa kontaktu...cas vsetko vylieci

ivanova

Uvedomte si, že žiarlivosť je choroba. A kto by už chcel tak postihnutého človeka, ktorý mu bude robiť zo života peklo? Viem, že za to niekedy nemôžeme, že nás píchne pri srdci nejaká poznámka, alebo ked milovaný človek venuje pozornosť niekomu inému. Ale snažte sa na sebe pracovať. Je to spôsobené hlavne tým, že máme málo sebavedomia, že sa máme malo radi. Je to choré, a kto už v dnešnej dobe potrebuje žiarlivosť vo vzťahu?Týmto si od seba odpudzujeme svojích milovaných. Nikoho nemôžme pri sebe držať nasilu. Každý má slobodnú vôľu a naše vydieranie, prenasledovanie alebo vyhrážky vás rozdelia ešte viac. Zmierte sa s tým, že o vás nemá záujem, čím skôr, tým lepšie....

sissiny

musis sa od neho odputat, toto nebude mat ziadne pokracovanie, jedine by mohlo keby sa chcel tebe vratit a ty by si bola menej ziarliva..chlapi nemaju radi ziarlive baby a myslim ze tak isto to je aj pri nas zenach a najhorsie co moze je ked niekto ziarli bez dovodu

kyvajnosom

Nieco podobne sa stalo aj mne. Aj to,co si o nom napisala,sedi nanho. Ci nejde o rovnakeho muza? Meno toho mojho sa zacina na A a je z M