Ahojte, neviem sa zmierit s rochodom a to uz ubehli 3 mesiace chodili sme spolu len 2 mesiace ale som nanho dost citovo naviazna milujen ho aj ked on sa uz ku mne nechce vratit ptoblem rozchodu bola moja ziarlivost aj ked nebol dovod.. aj ked sa obcas stretneme tak ma namotava ale potom mi ani neodpisuje a stale sa to opakuje.. som uz psychicky na dne z neho.. za kazdu cenu ho chcem spet. Co mam robit?
Som na nom zavisla
Ahoj,
Niečo podobné mám za sebou aj ja. Lenže ja som s ním nemohla byť, ale uklľudnuje ma fakt, že on nemôže byť so žiadnou...tiež ma tak namotával a potom nič a to trvalo 2 roky.tak viem o čom hovoríš a ko sa cítiš.Viem, že si do neho zaľúbená, že ho miluješ.On si robí s teba "dobrý deň"
"Inak by sa správal keby bol zaľúbený..."Nechaj ho tak, ja viem, že je to ťažké, ale ver tomu, máš na lepšieho a nie na takého chuja ako je on...pardon za výraz..Ale toto ma trošku už vytáča.Tak načo namotávaáť, má mať v tomto jasno..Najprv namotávaju dievčatá a potom už s nimi nič nechcú mať..
Musíš si sama uvedomiť že či za to stojí alebo nie. Pretože nie je nutné sa za každú cenu vracať k niečomu čo nemá význam. Proste niekedy si treba dať oddych
sa ponižuj pred dakym debilom, ked nemáš uctu voči sebe... a on sa z teba len smeje a ma ta za handru... si pre neho nič... a nejaka trafena je z neho hotová a dolieza za ním... a určite sa tým aj kamaratom chváli pri pive a smeju sa na tebe...ver tomu!
Lepsie pre teba bude respektovat jeho volu, a odist,, z jeho pohladu si nechcena, ale zas zvysujes mu ego, ked je na zemi baba, co by prenho spravila cokolvek, ze z neho robis pana najdokonalejsieho,, urcite mu to velmi lichoti, no je to led jednosmerne,, ale skor ci neskor mu das pokoj,,
ty si sem tusim uz pisala podobnu temu. v kazdom pripade, nekontaktuj sa s nim, povedz mu otvorene ze ti to nerobi dobre a ignoruj ho. radim ti presne opacne ako chcces, ale bud si este velmi mlada alebo citovo labilna. osud to tak asi chcel aby ste sa rozisli a ty sa z toho dostanej, neboj. najdi si nejake konicky, to ti zamestna hlavu a pojde to lahsie