Takže čauko osadenstvo
Mám jednú veľmi dobrú kamarátku , s ktorou som pred 4 rokmi chodil na základnú. Bola to v pohode baba , nefajčila , nepila , javil som o ňu záujem. Vtedy ma očarila , tak som jej to povedal , no nedopadlo to najlepšie :/ Rok sme sa nerozprávali , ale potom sa to zlomilo , a znovu sme kecali atď...
V prváku na strednej sa však z nej stala ÚPLNE iná osoba. Začala piť , fajčiť. Snažil som sa jej to vyhovoriť :/ Neúspešne , ešte ma vysmiala , či som normálny , že nepijem. Vtedy som to bral že OK , dievča nevie , čo robí. Fajčila a pila skôr experimentálne
V druháku sa dostala do zlej , ale že zlej partie , v ktorej si našla "frajera" , ktorý je taký frajerik , kurí , pije atď. Začala piť denne , fajčiť taktiež , myslím , že s ním už mala aj sex :/ Raz som si ho odchytil , a povedal mu slušne , aby sa správal normálne , a aby neťahal druhých ku dnu.
A teraz , v treťom ročníku kašle už na školu , známky sa jej rapídne zhoršili , z jednotkárky sa stala trojkárka :/ Pije stále , fajčí stále , a s tým narkomanom je taktiež :/ Neviem , ako jej pomôcť , záleží mi na nej , hoci mi neraz ublížila , len ona si neuvedomuje , ako si ničí život a budúcnosť... Dá sa jej ešte pomôcť ? :/
A druhá vec.
Som tretiak , a po 3/4 spolužiakoch poškulujú prváčky a druháčky , no po mne nič :/ Už sa po škole šíri , aký som škaredý , atď ... Ale čo robím doprčič zle ?
Hrám v školskej kapele na gitare , hrám dobre , avšak každá po spevákovi a gitaristovi. 10 rokov driny vyšlo do vzduchoprázdna :/ Cvičím (fyzicky) asi 3 roky , dobre , niesom samý sval , ale mne ide skôr o silu ako o vzhľad. Ku dievčatám sa chovám slušne , dokážem si sám pomôcť. Ak som niečo chcel , tak som si musel zarobiť :/ Raz mi jedno povedalo , že som krpatý (170cm) a že chcú vysokého chlapca , čo ich ochráni. A čo do prčic , nižší ich nedokáže? Stále keď došlo na nejaký fyzický konflikt , tak som nemal problém. A keď vydím , s kým idú po meste , tak neviem či plakať či sa smiať :/
Čo robím zle ? Rodičia mi síce vravia , že na kvalitu sa oplatí čakať ... ale ja sa asi nedočkám. Zachvíľu sa blíži stužková a vyzerá to tak , že nebude mať kto ísť so mnou :/
Čo robím zle ? :/
Prajem pekný zvyšok večera ;)