To nieje normalne

Príspevok v téme: To nieje normalne
Zuza66un8

Ahojte.Mam takyto problem.Je to problem a dosť važny.Mam 19 rokov skončila som strednu.Vzdy som mala len same nestastie vo všetkom.Kamaratky nemam ziaden chalan o mna neprejavil zaujem.Citim sa ako niekto ubohy ako 0....Niesom ani skareda vzdy som chodila pekne upravena aj chodim.Niekedy som chodila na diskoteky bavila sa uvolnene ziadne tlacenie na pilu ani nic.Nikdy mi nikto nedal ani pusu ani som som zo ziadnym chlapcom netancovala.Pritom som chodila upravena.Cim to moze byt sposobene?Som prekliata?Ako sa zbavit prekliatia?Aj ja chcem zazit lasku..

statnyradca

Netreba si klamať, niektorí ľudia sú odsúdení na život v samote.Bude to pravdepodobne aj tvoj prípad.Môžeš byť priemerne krásna ale tak to proste bude. Neurobíš s tým nič aj keď sa budeš snažiť zapadnúť a cielene vyhľadávať spoločnosť. Vždy ťa po čase vypudia, zabudnú. Pozitívum, je ,že budeš mať iný dar, kým ho v sebe neobjavíš budeš riešiť toto. Potom príde rovnováha a kľud.

rrtv

Ahoj,, ze o teba chalani neprejavili zaujem, nic neznamena,, mne sa v mladosti pacili dievcata na desiatky, ked nie este viac,, a neprejavoval som zaujem,, bol som prilis hamblivy,,, a potom som sa dokonca zacal vyhybat miestam, kde by som ich mohol vidiet,, lebo to cloveka len trapilo, chciet a nemoct dosiahnut,,,potom neskor som sa odhodlal jednej ukazat zaujem,, nejaky cas bolo super, ale aj tak ma nikdy vazne neccela... cize mozno je o teba velky zaujem, len o tom nevies,,, a v druhom rade,, to nieje ziadny, o koho mas zaujem ty? Ved vezmi iniciativu ty,, naco cakas,, ci tiez ti nieje ziadny dost dobry?

Kvetulaaa

presne v zivote su aj vaznejsie a ovela vaznejsie problemy toto snad ani nie je problem.si mlada a casom sa to zlepsi treba byt trpezliva

a_dr1a

Zuzanka. Stracky ti to pekne a dobre napisal. Tak sa nim inspiruj. A bud sama sebou, vzdy rob to co chces ty sama, alebo ako to citis vnimas chces ty, a usmievaj sa. Usmev ma uzasnu moc. A nestoji ta nic

Stracky

Zuzka, potesim ta: Moja babka, velmi mudra zena, povedala ze na kazdy hrniec sa najde pokrievka. A myslim ze mala pravdu. Nic neboj, uvolni sa, dalej sa staraj o seba a svoju krasu, najdi si kamosku ci dve u ktorych mat frajera nie je to najpodstatnejsie, a je velka pravdepodobnost ze ten vztah pride. A aj dalsie ak prvy nevyjde. Prip. si mrkni na nete ako to aspon na zaciatku "zahrat" aby si vzbudila u chalanov prvotny zaujem. Tiez sa obzri okolo seba ci nemas v okoli muza co by mozno aj mal zaujem ale je prilis ostychavy dat to najavo. No a potom su tu zoznamky, dnes viac ako polovica trvalych vztahov zacina na nete. Urob si strucny humorny profil, peknu fotku co ukaze tvoje sexy krivky a potom uz len pozoruj ako sa ti zacne schranka plnit - hnojom. Obrn sa, pouzivaj svoj rozum a instinkty a trpezlivo sa prehrabavaj cez vsetok ten odpad. Schovana v anonymite komunikuj, zabavaj sa, pytaj sa, nenapadne preveruj, znaz sa o "spisovateloch" postupne dozvediet co najviac. Sustred sa hlavne na odhalovanie ucelovych klamarov co je podla mna velka vacsina. Skor ci neskor sa pravdepodobne dopracujes k chlapcovi, pripadne dvom trom, s ktorymi si cez pismenkovanie rozumies a stali by za to ist aj na osobne stretko. A aj ked tieto stretka nevyjdu nebud sklamana, pokracuj. Mozno to zoberie cele mesiace ale sance su ze ti to vyjde. Drzim palce

Jatt

Nuž, je zrejmé, že máš našliapnuté na veľmi nepriaznivý život, minimálne čo sa vzťahov týka. Aspoň malou útechou ti môže byť skutočnosť, že nie si jediná osoba na Zemi s rovnakým problémom.

Iiiii

Keď si tak zoberieš ľudí jednotlivo, tak u každého niečo nájdeš. Niečo, o čo sa zaujíma, resp. o čo sa nezaujíma, aké má úchylky a podobne. Na všetko ešte nie je presné pomenovanie, ale asi ani nie je až také podstatné, aby sme mali ďalších sto názvov chorôb, ktoré budeme liečiť. Každý by mal mať v sebe aspoň štipku zdravého rozumu, ktorého by sa držal. Však aj keby sa človek liečil neviem ako chcel, tak aj tak by nikdy nevedel, že kedy umrie. Niekde je vojna a berieme to tak, že však dobre, je tam vojna, tak sa tam zabíjajú, ale je to normálne?! Deti tam trpia, musia brať lieky, aby sa z toho nezbláznili.
Niekedy je ľahšie rozbiť atóm ako predsudky ľudí.
Robte si čo chcete, lebo tak to chcete:-)
www.youtube.com

ANGEL-DEMON

"teraz" skoncila strednu? a co robis? studujes na vš? chodiš do práce? alebo vysíš rodičom na krku?? Radšej rieš toto... práca, šetriť si peniaze na svoje vlastné bývanie.. pracovať na sebe,..