Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Symprove-probiotika

Príspevok v téme: Symprove-probiotika
ssssss

Zdravim,mam problem s najvacsou pravdepodobnostou s crevami,na gastre nic nezistili,robili dost vysetreni,resp. skoro vsetko okrem kolonoskopie.mavam hnacky,hlavne po jedle,ale nie vzdy...plynatost-hlavne po jedle,krutenie criev,,stolica byva mastnejsia,lepkava...

napadli ma kvasinky,alebo syndrom drazdiveho creva

poskusal som diety,lieky,doplnky-vela druhov,probiotika asi od 10 firiem a nic,jedine troska malo sa mi zdalo lepsie po hylaku forte,ale to nemoze clovek brat dlhodobo

na nete som cital o produkte Symprove a chcem sa spytat ci nema niekto skusenosti,ci to je len marketingovy tah alebo to mam skusit

22 rokov

Dakujem

romanista

zdravim vas mam 61 rokov a uz 8 rokov trpim tym co vy urcite mate syndrom drazdiveho hrubeho creva - ak vam nezistili nejaky podstatny nalez

nebojte sa - je to neprijemne ale nebude to trvat vecne

len pokoj, oddych, odreagujuca praca, zbavte sa zbytocnych starosti a myslienok a hlavne si dajte urobit test na potravinovu intoleranciu ani neviete ktore potraviny skodia uz dlhe vasmu hrubemu crevu - mne napr biela a muka a kvasnice ... pozor: celiakiu nemam! a zahodte za hlavu vase minule trapenia a bolesti ci smutky zaspavajte s hudbou zobudzajte sa s hudbou

a mame dovod na optimizmus: v juli tr eu schvalila novy liek na syndrom drazdiveho hr creva - Trubazi-INN eluxadolin aplikuje sa najma na hnackove fory syndromu a to je nas pripad!!!

len nie je este v lekarnach - prdie podla mna do par mesiacov alebo sa da zohnat vo fr alebo nemecku - ale na predpis!

vsetko dobre peter