Urazená učiteľka

Príspevok v téme: Urazená učiteľka
em41

Učiteľka sa nás na hodine pýtala, čo chceme robiť, keď skončíme školu. Ja som jej povedal, že chcem byť učiteľom, aby som mal cez leto voľno, pocit kontroly druhých a požíval všetky ďalšie výhody, ktoré učitelia majú.

Už podľa výrazu tváre je isté, že sa na mňa nas***a. Veď však som povedal len pravdu, učia tam XY rokov, dookola učia len to isté, odmietajú sa učiť nové veci, stále by chceli len zvyšovať platy a nariekajú len ako oni sa majú zle...

kabel

mimochodom, tému určite nezaložil žiadny žiak, slúži len na podráždenie miestnej komunity, v piatok podvečer je tu nuda.

milsy12

dementny itckar ovecka co ma ku vsetkemu na fore najmudrejsie a neomylne komentare sa zase vyjadril. Presne ako prispevok podomnou skus si to ty ake to je ucit dnesne deti co si nedaju nic povedat co im rodicia daju vo vsetkom za pravdu aj ked urobia nieco zle v skole vybuduj si u nich respekt ziskaj ich pozornost maj za nich zodpovednost. Slovac vo vsetkom vidi len to co chce vidiet ale realita im unika.

xa5

ovca na takych ako ty skoda reci..ucitelstvo nie je len o tom ze clovek si ide odrecitovat svoje a dovidenia a este ma k tomu dva mesiace volna,co je uplny bullshit ked si toto niekto mysli.. zavri sa s 30 deckami v jednej miestnosti, ze ako ti to s nimi pojde ..vybudovat si respekt a udrzat ich pozornost aby sa nieco mohli naucit nie je len tak, cloveka to psychicky neskutocne vycerpava..plus vediet si zorganizovat hodiny, kontrola prac, pisomiek,na to ucitelia casto pracuju aj doma po veceroch, v case ked si mnohi uz odrobili svojich 8hodin a vykecavaju sa uz niekde na pive..kazde decko je ine, kazde potrebuje iny pristup, ked sa ti zacne tamhadzat o zem, alebo mas ziaka,ktory si nevie ani utriet zadok alebo ti zacne nadavat, lebo pochadza z rodiny co ani nevie co je vychova, tak sa mu venuj teraz a uc ho..jasne ze medzi ucitelmi su debily,ktori k detom ani nemaju vztah, clovek musi byt vyrovnana osobnost,aby toto povolanie mohol vykonavat,ale taki ludia su vsade, mnohi si zvolili pracu len aby daka bola a pritom k nej ani nemaju vztah...no nezabudaj ze su toto su ludia ktori budu vzdelavat aj tvoje deti..ked sa k nim bude spolocnost stavat tak ako ty necuduj sa ze niekedy uz maju vsetkeho plne zuby, niektori z nich sa skutocne snazia pre tie decka robit to najlepsie,vychovavat ich castokrat aj za ich rodicov,viest ich a aj tak maju z toho dokopy hovno a este im je nakoniec aj vynadane, a cela ich praca je smiesna..

Moireal

Najlepsi job na buzeraciu maju policajti a sudnictvo, spominana statna sfera. A ucitelia su daleko daleko za nimi.

0vecka

na zasivanie su ine fleky napr statna sprava, SAVka alebo nejaky vyskum na vysokych skolach kde zoberu grant rok nic nerobia a ked ma prist kontrola tak sa snazia nejako vykazat ako tak ze co ten cely cas robili. zase je tam aj zopar zasivacov ale imho neni to ten pelech zasivacov lebo ten ucitel aspon po vecsine sa musi postavit pred triedu a uz to je imho pre nich velky stress. Pritom na vyske je tych oducenych hodin ovela menej a ak ma niekto miesto vyskumneho pracovnika tak nemusi ani to.

0vecka

vampiria podla mna je tych parazitov viac ako polovica... podla mna ale to neni len o tom. vela ich to robi preto lebo ma dobry pocit ze ma kontrolu, ze je dolezity a ze moze buzerovat. Podla mna to neni az tak o vegete ako o tej buzeracii a pocitu dolezitosti, aspon co som mal tu cest.

vampiria

0vecka preto, lebo v školstve je polovička učiteľov parazitov, inde sa neuplatnia a v školstve majú veget. Druhá polovica sú kvalitní ľudia, majú tú prácu v krvi a radi.Tiež si myslím, že pridávať rovnako všetkým je do neba volajúca hlúposť. Tretinu prepustiť a diferencovane zvyšovať platy podla výsledkov.

vikky

Su ucitelia dobri a robia si svoju robotu poctivo,ale su aj taki co chodia len ,,do prace''moja dcera chodi na strednu musela som ju dat na doucovanie z anglictiny .Zlata pani anglictinarka na dochodku je zhrozena ,ked dcera pride po tyzdni na doucovanie a ukaze co preberali cely tyzden ,no nic nepreberali .Kazdu hodinu riesi svoju rodinu a svoje ,,mudre deti"' .Ale strajkovat isla vraj aby sa mala lepsie no tak preto platim ja doucovatelku a urcite este vela rodicov .Tak tolko k tim ucitelom a tu strajkovat by mali rodicia a hodnotit ktory ucitel si ten vyssi plat aj zasluzi .