Urazená učiteľka

Príspevok v téme: Urazená učiteľka
em41

Učiteľka sa nás na hodine pýtala, čo chceme robiť, keď skončíme školu. Ja som jej povedal, že chcem byť učiteľom, aby som mal cez leto voľno, pocit kontroly druhých a požíval všetky ďalšie výhody, ktoré učitelia majú.

Už podľa výrazu tváre je isté, že sa na mňa nas***a. Veď však som povedal len pravdu, učia tam XY rokov, dookola učia len to isté, odmietajú sa učiť nové veci, stále by chceli len zvyšovať platy a nariekajú len ako oni sa majú zle...

0vecka

vampiria tiez mam take skusenosti... akoze nepocul som este ze by nejaky byvaly ucitel teraz robil v sukromnej firme a hovoril ze vdaku bohu ze uz nerobim taku namahavu pracu :-D

xa5

ano upracu ucitela by si mali vyskusat najma ti co si myslia aka neskutocne lahka robota to je, a ktora ma len same vyhody..potom si nasledne uvedomite ake pi/oviny ste vypustali z ust..byt nou zabijem ta na miestne, chod si jeden den vyskusat oducit v skole a uvidime ako budes potom rozpravat, no stale pevne dufam ze si iba nenazrany troll

vampiria

Ku nám do práce prišli dvaja ex ucitelia, obaja boli odídení po pol roku. Asi robiť v školstve a makať u súkromníka, kde treba výsledky nie je to isté. Stretla som jedného z nich a zase učí. :)

0vecka

ja si myslim ze ucitel musi vediet dobre zbuzerovat deti aby mu neskakali po hlave.. ak ma takuto danost dokonca vrodenu tak vobec nema problem.

pomocnica

Hej, ale pravdu väčšina ľudí nechce počuť.. Vieš, ľudia sú radi, keď robia niečo jednoduché(čo určite práca učiteľa nie je) a hovoria, že makajú...
Ale. Oni musia skoro každý deň po práci v škole opravovať vaše písomky, u každého sa (aspoň tie normáne)snažia pomôcť, nájsť ten bodík, lúštia tú hlaholiku čo tam píšete, lebo skoro všetci žiaci, škrabu ale že strašne. Im nekončí práca vtedy keď odzvoní. A keď majú dovolenku počas roka? Tak musia pripraviť čo budú žiaci robiť. Na to koľko nevďačných zasranov je na tých školách, čo na nich aj nadávajú, keď kvôli svojej sprostosti dostanú zlú známku...
A keď chceš byť učiteľ, tak by si to mal vedieť, lebo ak sa ním staneš, tak by si mohol mať aj niečo v hlave a zložiť si tie ružové sklíčka. Alebo lepšie. Spoznať nejakého učiteľa. Ale určite nezhadzuj ich prácu, aspoň pred nimi nie. :)