Ahojte,
mám 18 rokov a rok a pol chodím s priateľom, ktorý je odo mňa o 6 rokov starší. Posledné mesiace však k nemu už nič necítim, z mojej strany je skôr kamarát, no on mňa stalé veľmi ľúbi. Prežili sme spolu dosť zážitkov a vychádzame si aj s rodinou toho druhého. Je mi ľúto to všetko zahodiť no na druhej strane nedokážem si predstaviť budúcnosť s niekým koho nemilujem. On o mojich citoch k nemu už vie...
V tejto situácii sa mi v živote objavil jeden chalan, rovnako starý. Rozumieme si, máme spoločné záujmy a zisťujem čo raz častejšie, že spĺňa moje požiadavky na ideálneho partnera.(no samozrejme každý má svoje muchy) Má o mňa záujem a mňa láka zaziť zase tie časy,keď sa dvaja ľudia spoznávajú a budujú si vzťah.
Neviem koho si mám vybrať spomedzi nich, aby sa na mňa nepozerali rodiny na mňa ako na rozbíjača vzťahov :D Prosím poraďte :)
Rozchod s partnerom?
Andriana, my nevieme, ako to bolo niekedy,, mozno ze to takto bolo aj v minulosti,, niektory to aj vravia,, a aj ja sam som pocul od starsieho, stareho cloveka, ake vylomeniny robili jeho kamosi, tak vobec sa nelisili od dnesnych, tiez nahananie sa za zenami, jednorazovkami... neviem presne kde je chyba, ci v nasej dobe, ci v oboch, alebo je niekde uplne inde, v niecom inom,,,, treba hladat, byt aktivny,, nie len cakat
exit. Nie vzdy ide o vek a nie vzdy plati, ze cim starsia tak tym aj viac a vacsi pocet partnerov za sebou. Ale vseobecne to plati. Ale zas teraz je naozaj zvlastna doba....
Nie kvalita ale kvantita, nie hlbka ale plytkost povrchnost, nie laska milovanie ale sex, nie cas pohoda ale rychlost zhon ai ai
Adriana, ano presne tak, dalo sa to odnej cakat,, ved takto som to aj tamtym myslel,, musel vediet do coho ide, tak musel vzdy kusocek cakat, ze mu zduchne za druhym,, ale zas napriek tomu, nieje to dostatocny dovod, aby sme hladeli prave na starsie,, teda pre nas niektorych,, slusnejsich,, pretoze ak mas zohnat este neskazenu babu, tak jedine z tych mladsich bab,, to snad rozumies, ze cim je clovek starsi, tym je skazenejsi,, aj ja som si zacal s 19. a doplatil som nato,, ale bolo to naozaj uzastne dievca, a stale je,, neodisla za druhym,, proste ma nechcela,, a nechcela ma dalej trapit, tak odisla,, pekne gesto, naozaj uzastny clovek, velmi dobrosrdecna, spravna, priatelska, a mravna,, co bolo prave to co hladam..., pre take sa oplati bojovat,,,, cize hoci je ovela vacsia sanca na dlhodoby vztah so starsimi,, tie starsie asi drvivo uz nezasluhuju uctu,, alebo ako by som to napisal,, nezamilujem sa do zeny co vystriedala x nadrzancov, nepojdem do vztahu z rozumu,, som stara skola, mam smolu, tak to somnou je
Prezyvka, to je,, ale mohla by byt trochu pozitivnejsia, a aj menej feministicka :P
Ber ohľad aj na seba, to sa nemôžeš takéto veci pýtať na internete, musíš sa s ním viac rozprávať :-) Držím palce :-)
ANGEL-DEMON je atraktivna, minimalne odpovedami ktore pise, konecne niekto normalny kto hovori veci na rovinu.
Vôbec sa nečudujem že ťa láka aj niečo nové. Ale poviem ti jednu radu, dobre si to premysli aby si si potom nebúchala hlavu že akého si mala super priateľa a nechala si ho ísť kvôli nejakým žúrkam a podobným veciach. V dnešnej dobe je ťažké nájsť dobrého chalana, na to mysli!
A este nieco...
Pises ze kazdy ma svoje muchy...
To znamena,ze uz teraz vidis nieco na tom druhom co ti isto zacne vadit neskor.Daj si na to pozor...na tie muchy.
Tu nejde vobec o vek.Ano,takych vztahov este moze byt ale...ty si zacala vidiet ma nom chyby az ked sa objavil niekto iny.A to je problem.
Rozist da s niekym lebo chcem znovu zazivat motyliky?Aj pri tomto druhom raz odletia a co urobis potom?Zakukas sa do dalsieho?Mas muza,ktory uz moze mat trosku rozum,ma ta rad,rozumiete si s rodinami...Zamilovani nevidia negativa,len pozitiva.Co ak po case zistis,ze toto nie je to co si chcela.
Ak ti to s nim nejde a nie je tam uz nic...ukonci to ale neskac do dalsieho vztahu.Daj si pohov a porozmyslaj nad tym co od partnera ocakavas.Pretoze tu mi to pride ze si mala dobreho muza,len nie si este zrela na vztah.Zrely clovek na vztah neskace z jedneho do druheho.
exit. Ale to sa dalo predsa cakat. Vsak on si zacal este s deckom, ked mala 16r.
Kamarat si takto zacal s 19tkou a akurat mu zlomila srdce a je z toho uz roky na franforce. Ale tak asi kazdy pozna uvedomuje si mozne rizika do coho ide. Istotu dnes nikto nema s mladymi ci starymi. Ale u tychto mladych je to skor predvidatelnejsie. Sa este hladaju, osobnostne sa vyvijaju, chcu zit uzivat si mat rozne skusenosti ai. Skor hladaju kvantitu nez kvalitu. Vsak casom dospeju