Ahojte,
mám 18 rokov a rok a pol chodím s priateľom, ktorý je odo mňa o 6 rokov starší. Posledné mesiace však k nemu už nič necítim, z mojej strany je skôr kamarát, no on mňa stalé veľmi ľúbi. Prežili sme spolu dosť zážitkov a vychádzame si aj s rodinou toho druhého. Je mi ľúto to všetko zahodiť no na druhej strane nedokážem si predstaviť budúcnosť s niekým koho nemilujem. On o mojich citoch k nemu už vie...
V tejto situácii sa mi v živote objavil jeden chalan, rovnako starý. Rozumieme si, máme spoločné záujmy a zisťujem čo raz častejšie, že spĺňa moje požiadavky na ideálneho partnera.(no samozrejme každý má svoje muchy) Má o mňa záujem a mňa láka zaziť zase tie časy,keď sa dvaja ľudia spoznávajú a budujú si vzťah.
Neviem koho si mám vybrať spomedzi nich, aby sa na mňa nepozerali rodiny na mňa ako na rozbíjača vzťahov :D Prosím poraďte :)
Rozchod s partnerom?
Angel, mozem osobnejsiu otazocku? Si atraktivna zena? Myslim ze tie atraktivne o ktore je neustale zaujem, ze tie sa akoby tym zaujmom druhych nabazia, a tak vobec nemaju nudzu o frajera. Pretoze sa im pozornost svojho frajera uplne vykompenzuje pozornostou a naklonnostou od druhych,, a nezalezi prito ze ich odbias. Takze mam pravdu? Si atraktivna? :D
Nechapem ta teraz Princ. Vsak angel demon v tejto teme ani nenadava, neuraza nikoho a s cim ma akoze prestat? Vsak jej OK napisala
Je to dost hlupe, tolko ste sa mali radi, a zrazu prisiel druhy, zakukala si sa donho... cele hlupe, jj, ty si tu ta zla vo vztahu,, ty sa nanho vykasles,, ale je to normalne, si len 18 rocne decko,, a on to urcite cely cas vie,, a vseci,, ale hlavne on, takze nepolozi ho to na kolena,, len to hned s nim skonci, je velmi zle ked toho druheho natahujes, musis to skoncit,, a priprav sa nato, ze raz aj na teba sa minimalne jeden takto vykasle...
a tvoj priatel ti na to čo povedal? je mu to snád jedno ze ho uz nechces? tak ved mu povedz ze bohuzial nevies si s nim buducnost predstavit a bude lepsie ked pojdete kazdy svojou vlastnou cestou,... a je vybavene.. čím skor sa rozidete tým lepsie... len oddialujes trapenie...
lol nikto sa na teba nebude nijako pozerat .. poznam velmi malo ludi ktorym vysiel prvy dlhodoby vztah ... rodina ta bude skor lutovat, mozno by bolo lepsie apson mesiac pockat kym predstavis toho noveho ale uvedomujes si ze s nim chces ostat iba kvoli rodine? to je chore
mas len 18, este kolki budu, ajajaj... a mysli na seba, nie na rodicov toho druheho, s nimi zit nebudes..