Chcem odísť..vase názory?
Byvame s partnerom v podnájme,máme 2rocnu dcéru,niesme zobrati.
Ide o tovze už dlhšiu dobu niesom šťastná v tomto vzťahu.
Doteraz som ostavala iba kvôli malej, nechcela som jej brat otca ale už ďalej nevladzem.
Partner ma neustále problémy s peniazmi,nedokaze nič usetrit,nikam nas nezoberie.Chodime iba k jeho rodicom každý víkend,v lete sem tam na ryby.
Malu na ihrisko a prechadzku nevezme,dovolenka nehrozi
Už nas vyhodili z dvoch podnajmov,na jednom ma ešte dlh+dlh na providente,magio a ešte dlzi peniaze zopar kamaratom.
Pracuje na stavbe,teraz ide na živnosť a zasa pocuvam sluby že to bude finančnee lepšie.Neverim mu ani slovo.
Momentálne je na marodke a sme úplne bez peňazí.Stale nam pomaha jeho mama ako len môže.
Ide zima a malej nemaam ani začo nakupit veci..!
Minulý rok to iste..zimnu bundu musela malej kupovať moja mama.
Ku mne sa tiež nesprava vždy najlepšie.Je dosť vybusny a ak ho niečo nahneva nemá problém mi vynadat do je*bnutych a za 5 minút sa tváriť že sa nič nestalo.
Po veľmi dlhom rozhodovani som sa rozhodla že odidem mimo SR kde budem mat zazemie.Uz sa nevladzem pozerať nato že malej nemam pomaly ani co obuť!.
Prosím vás povedzte mi že robím správne a že to nikdy neolutujem. .Je mi ľúto že malej zoberiem otca ale na druhu stranu načo jej bude otec ktorý sa jej nevenuje a nedokaze sa o nu/nas postarať?!