Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

odchod od partnera

Príspevok v téme: odchod od partnera
jetotak

Chcem odísť..vase názory?

Byvame s partnerom v podnájme,máme 2rocnu dcéru,niesme zobrati.
Ide o tovze už dlhšiu dobu niesom šťastná v tomto vzťahu.
Doteraz som ostavala iba kvôli malej, nechcela som jej brat otca ale už ďalej nevladzem.
Partner ma neustále problémy s peniazmi,nedokaze nič usetrit,nikam nas nezoberie.Chodime iba k jeho rodicom každý víkend,v lete sem tam na ryby.
Malu na ihrisko a prechadzku nevezme,dovolenka nehrozi
Už nas vyhodili z dvoch podnajmov,na jednom ma ešte dlh+dlh na providente,magio a ešte dlzi peniaze zopar kamaratom.
Pracuje na stavbe,teraz ide na živnosť a zasa pocuvam sluby že to bude finančnee lepšie.Neverim mu ani slovo.
Momentálne je na marodke a sme úplne bez peňazí.Stale nam pomaha jeho mama ako len môže.
Ide zima a malej nemaam ani začo nakupit veci..!
Minulý rok to iste..zimnu bundu musela malej kupovať moja mama.
Ku mne sa tiež nesprava vždy najlepšie.Je dosť vybusny a ak ho niečo nahneva nemá problém mi vynadat do je*bnutych a za 5 minút sa tváriť že sa nič nestalo.
Po veľmi dlhom rozhodovani som sa rozhodla že odidem mimo SR kde budem mat zazemie.Uz sa nevladzem pozerať nato že malej nemam pomaly ani co obuť!.
Prosím vás povedzte mi že robím správne a že to nikdy neolutujem. .Je mi ľúto že malej zoberiem otca ale na druhu stranu načo jej bude otec ktorý sa jej nevenuje a nedokaze sa o nu/nas postarať?!

Xxxxxxxxxxuy

Uplne ta chapem. Zila som s takym muzom 4 roky. Vacsinou nikde nepracoval a ak aj pracoval,nic nezarobil. Nemala som pre maleho ani na pancusky,tak som odisla pracovat do Rakuska, vyhodila ho a sama sa z dlhov pozbierala. Dnes mam svoj byt, svoj pokoj a som zabezpecena a hlavne mam svoje ucty na poriadku a nebojim sa, odkial mi zas pride papier,ze nieco je nezaplatene. Od ludi,ktori take nieco nezazili,necakaj pochopenie. Moj ex je enes po usi v dlhoch,ma niekolko exekucii a akurat sa vratil z basy. To su proste psychopaticke osoby,ktore su stratene v spolocnosti. Nerozmyslaj a chod od neho. Drzim palce.

cicamica1

je to tak a preco si si s nim spravila decko ked rozhajdaka peniaze nevie setrit vsade ma problemy a dlhy? ja som tiez mala takeho frajera ale ked som mu na vsetko dosla tak po 2 mesiacoch som ho poslala do riti, v zivote by som si s nim decko nespravila. Nechapem niektore zeny ze maju chlapov pruserarov a myslia si ze decko to zmeni k lepsiemu. Omyl potom bude trpet este viac ludi.

0vecka

norm taki robosi zivnostnici zarobia aj ovela viac... okolo roku 2005 mali napr kachlickari okolo 100k korun takze v dnesnej dobe 2000 EUR mi vobec nepride vela.

stastnablcha

myslim, ze si sa uz rozhodla. odist mi pride ako volba ktora je na racionalnom zaklade. je tazke sa pytat ludi ci mas ist aleob ostat, my s tebou doma niesme. ale ak si sa z tak rozhodla, tak to nemen. akurat, ist do zahranicia je podla mna nie celkom rozumne. najprv si tu najdi pracu, mas mamku a svokru ako pises, okruh ludi na ktorych sa mozes spolahnut. to pri dietati budes naramne potrebovat. vonku budes sama na vsetko a to je velmi tazke.. ja by som asi do toho nesla

Jaja15

Jetotak podľa toho čo píšeš si sa už rozhodla...Celý tvoj príbeh sa mi zdá "divný"....žila si dlhšiu dobu v zahraničí, tak predpokladám že si sa živila sama a hospodáriť vieš....Máš nejaké úspory? - predpokladám že si v zahraničí pracovala....Ak aj máš materskú, z čoho nakupuješ stravu?Dáva ti nejaké peniaze na domácnosť? Prepáč, ale celé sa mi to zdá strašne divné, v normálnej domácnosti u bežných párov sa o financiách rozprávajú obaja....buď ste obaja menej finančne gramotní alebo je celý príbeh vymyslený....Museli ste odísť z viacerých nájmov(bytov), to ani jedného z vás nenapadlo že treba platiť nájom lebo vás vyrazia? a nepoučili ste sa?nechali vás ta bývať aj keď ste nezaplatili?(väčšinou sa platí nájomné popredu, príp. sa dáva fin.zábezpeka)...Murári zarábajú slušne, ale nie cez zimu...Z príjmu cca 1200 eur(+tvoja materská) sa dá normálne vyžiť aj keď ste v prenájme, dokonca splatiť aj nejaké dlhy, prípane niečo odložiť, ale na to musí byť jeden z vás "dospelý"...z tvojej strany mi to pripadá že všetko ohľadom financií nechávaš na ňom alebo on je jednoducho blbec a hrá sa na mača ktorý ak zarába tak rozhoduje o tom čo s financiami( a sám nedokáže hospodáriť - jednoducho blbec

Sejla

Ide skor o to, co o tebe vypoveda tvoja momentalna situacia? Zapliest sa s takym chaotickym clovekom sa este moze stat, ale uz musela byt sakra smola, alebo brutalna nezodpovednost, ze sa vam podarilo to dieta. A ako je vobec mozne, ze zijete v podnajme, zadlzeni, z ruky do ust, pricom on nezaraba tak zle, aby to tak muselo byt. Vyzera to, ze je zavisly na automatoch, a/alebo inych drogach, pravdepodobne chlast. Ty sama vyzeras ze ani netusis.
Proste posobis tak, ze ani na slovensku sa nevies zaobist bez pomoci a rady druhych, ako si mame byt isti, ze v zahranici to zvladnes celkom sama ako slobodna matka?

Loptosko

Keď odídeš od neho nikdy to neolutuješ.Keď neodídeš skôr či neskôr budeš stáť pred rovnakým rozhodovaním.Situácia u vás sa nezlepší mávnutím prútika .Teraz nejde len o financie aj keď každy to poňal vo svojich príspevkoch cez ne .Mi zo ženou zme tiež mali málo peňazi ale škaredo sme si nepovedali.Aj dlhy boli aj vypráskané kreditky pôžičky šperky v záložni účet zablokovaný a ešte by som mohol pokračovať ale ....píšem to preto aby si vedela že ti nepíše človek ktorý mal v živote hneď všetko.Každemu sa môže stať .Zo všetkeho zme sa dostali dnes máme vlastný dom a velké deti .Opisujem ti to preto aby to bolo viac osobné aby to nebolo len v jednej vete odíť,ale aby to odíť bolo od človeka ktorého trochu poznáš .Mi sme mali niečo navyše od vás a to vy asi nemáte a preto ti to radim takto .Mali sme jeden druheho a vieru že jedine spolu to dokážeme .Ty hladáš oporu v človeku ale nedostávaš ju.Ps ak to nevíde a budeš sa muset vtátiť,tak sa vrátiš ale nie k nemu. keď nemáš mať vedla seba človeka na ktorého sa môžeš spolahnút na ktorého odložíš časť starosti tak načo ti je....Preto je vela zien dnes samo lebo nechcú žiť z debilmi.Inak som chlap .

jetotak

Norm
prosím ta neries nepodstatne veci.
Žila som dlho v zahraničí takže mam tam znamosti dost.

Ano to sú jeho tvrdenia 300-500€ tyzdenne
Co ti tu nesedi??
Dostane vyplatu každý pondelok dajme tomu 300-400€
Každý deň benzin,nákup nejaký menší a po tyzdni nemá nič
A mňa sa nepytaj kam to dáva lebo ja netusim!!
Ja sa mu po vreckach prehrabovat musim ak chcem vidieť koľko dostal..asi tak.
Co ja viem tak akurst tých 100€ za ten najom splcal dotyčnému ..zvyšok neviem
Koľko krát som mu videla vo vrecku okolo 300€ a za par dni tam nemal nič.?!
On sa somnou vôbec o financiach a praci nerozprava..na všetko sa musim vypytovať a tahat z neho ako z chlpatej deky!
A druhého chlapa nemam ani tu ani v zahraničí .a to o chlapov nudzu teda nemam.
Len som čakala že sa táto situácia zmeni..ale ako vidím strata času.

norm

Nieco mi tu nesedi. Ak muz donesie 300-500 EUR tyzdenne cisteho, tak mesacne, ak by som bral iba 4 tyzdne mesiac /co by bolo len 28 dni/ - tak by doniesol 1200 - 2000 EUR cisteho.

Nejake 500 EUR nedoplatky su potom smiesna zalezitost.

Ked ide bezne clovek do zahranicia, tak tam nema nikoho, kto by sa o neho postaral a je sam. Ty tam mas koho ? Neni to tak, ze si si nasla nejakeho chlapa zo zahranicia, co ti nasluboval nieco, pretoze chlap zarabajuci 1200-2000 EUR v cistom je u teba luzer ? Vela ludi sa nedotahuje ani na to minimum 1200EUR, ani na priemernu mzdu v hospodarstve.

Cely ten pribeh je nejaky divny a zda sa utkany z polopravd.