Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

odchod od partnera

Príspevok v téme: odchod od partnera
jetotak

Chcem odísť..vase názory?

Byvame s partnerom v podnájme,máme 2rocnu dcéru,niesme zobrati.
Ide o tovze už dlhšiu dobu niesom šťastná v tomto vzťahu.
Doteraz som ostavala iba kvôli malej, nechcela som jej brat otca ale už ďalej nevladzem.
Partner ma neustále problémy s peniazmi,nedokaze nič usetrit,nikam nas nezoberie.Chodime iba k jeho rodicom každý víkend,v lete sem tam na ryby.
Malu na ihrisko a prechadzku nevezme,dovolenka nehrozi
Už nas vyhodili z dvoch podnajmov,na jednom ma ešte dlh+dlh na providente,magio a ešte dlzi peniaze zopar kamaratom.
Pracuje na stavbe,teraz ide na živnosť a zasa pocuvam sluby že to bude finančnee lepšie.Neverim mu ani slovo.
Momentálne je na marodke a sme úplne bez peňazí.Stale nam pomaha jeho mama ako len môže.
Ide zima a malej nemaam ani začo nakupit veci..!
Minulý rok to iste..zimnu bundu musela malej kupovať moja mama.
Ku mne sa tiež nesprava vždy najlepšie.Je dosť vybusny a ak ho niečo nahneva nemá problém mi vynadat do je*bnutych a za 5 minút sa tváriť že sa nič nestalo.
Po veľmi dlhom rozhodovani som sa rozhodla že odidem mimo SR kde budem mat zazemie.Uz sa nevladzem pozerať nato že malej nemam pomaly ani co obuť!.
Prosím vás povedzte mi že robím správne a že to nikdy neolutujem. .Je mi ľúto že malej zoberiem otca ale na druhu stranu načo jej bude otec ktorý sa jej nevenuje a nedokaze sa o nu/nas postarať?!

Messje

A kam by si chcela chodit pri dvoj rocnom dietati?Si doma a chlap pracuje.Ty mas cas chodit na ihrisko...nadavky su vsade...kolko ti dava mesacne ?Nic si nerozviedla len si ho chcela ociernit podla mna a ja suhlasim s jaxom.
Ty mas iny dovod na odchod do cudziny a tu cakas len odsuhlasenie.
Podla tvojich argumentov by som ti ho ja nedala ten suhlas lebo je tam nieco ine.

Jax

Nemám z toho dobrý pocit. Viac nám toho tajíš...
Za prvé stále iba on on on... A ty len sedíš na riti s otvorenou hubou a čakáš, či ti do nej niečo hodí? On neplatil nájom, on neplatil tv. A ty si čo robila? Žijete v jednej domácnosti, tak by ste mali aj gazdovať spolu. Ak je on nezodpovedný, mala by si byť ty a mala by si mať účty na starosť ty. On donesie peniaze, poradíte sa o prioritách a spolu určíte, čo a kedy zaplatiť a TY to zaplatíš (ním zarobenými prachmi).
Ďalšia vec to zahraničie, niečo tajíš. Za kým tam chceš ísť? Aký princ na bielom koni ti tam čo nasľuboval? Celé si to predstavuješ nejak moc jednoducho.

0vecka

ak to mas takto vybavene ze mas aj pracu vonku tak by som moc nerozmyslal... sak sam ta posiela do kelu...dufam len ze nevie kam pojdes .. taketo typy su schopne ta prenasledovat

Messje

Pokial.je on evidovany ako otec dietata,musi ti dat suhlas na odvezenie dietata do cudziny.Bez toho mas smolu a mozes mat velke problemy.

jetotak

Annapo
Ano v zahraničí by som sama nebola. Takže ak by som potrebovála pomoc s hocicim mala by som sa na koho obrátiť
Ja to tu už jednoducho nezvladam a na Sr by som nemala kam odísť keď som bez finančných prostriedkov.
A od neho sa nedockam nicoho..Ten človek mi je doma na dve veci. Na h .o a na nič.
Čakala som už dosť dlho ale dokedy ešte??
Mam žiť ako chudera s jedným nezodpovednym volom keď nemusim?

annapo

Jetotak,
na tvojom mieste by som sa s takym partnerom okamzite rozisla .
Je to chaoticky , nezodpovedny partner .
Urob to pokial je este cas, vies ze tych slubov uz bolo dost , taky ludia sa nemenia a casom sa to este zhorsuje , bud rada ze mas s takym ..... len jedno dieta , milujem v televizny relaciach ako matka s 5 detmi chodi po azylakoch a uz pri prvom vedela co je zac ,
Ja nechapem ako si zeny myslia , ze ten zmetek co maju doma sa niekedy zmeni

Pri nom ta caka len exekutorska cesta do pekla , draha ty ber malu a utekaj prec
A v zahranici mas niekoho , ked hovoris , ze by si tam mala zazemie ?

0vecka

jetotak takych milujem ktory take rozpravaju ze mas ist a potom sa idu pototo ked to spravis... nemyslel som to ze sa neuzivis ale ze momentalne vas zivy... akoze mala by si si o tom pohovorit s rodicmi ak by ti to zahranicie nevyslo ci mas aspon kde byvat a tak. a tiez ak je mala oficialne jeho tak si zisti ako je to s navstevami atd. aby ta nedotiahol pred sud a nechcel ju do opateri atd. Proste priprava sa ze to moze byt dost problematicke

jetotak

Bagration
Tu na sr urcite nič nehra tým som si istá..ani by nemal začo
To len vnemecku keď si v bare vypíl..
Peniaze mi nedava. On nakupuje a nosí všetko po vreckach.
Teraz najnovšie ide na živnosť ale vôbec mu neverim že to bude lepšie ...doteraz samé kecy..sluby a nikdy nič z toho .

jetotak

ovečka
Ja som nikde nenapísala že sa sama uzivit neviem
Ale som na materskej!
Ano mala je jeho.
S nami by určite neodisié on chce byt na sr.Nebude sa mi prispisobovat to ja sa usim jemu vo všetkom!
A viac krát nmi povedal ak som neni spikojna môžem ist..
Je si mnou ptilis istý a aj tak neveri že odidem

0vecka

nj to ci to budes lutovat nikto nevie ako som pochopil tak sa sama nevies uzivit a teda vas zivi aj ked to nieje nic moc. Mysli aj na to ze to dieta je aj jeho. Je oficialne otec?

Podla mna by bolo ferove mu povedat ze ides von a ze ak chce moze ist s vami ak to odmietne tak imho mas plne pravo odist kedze ako som pochopil nemate moc z coho zit.

A nejako som celkom nepochopil kto sa bude starat o dieta kym ty budes pracovat...

Inak predtym kao ste mali dieta nebol taky?