Tabletka na dobru naladu

Príspevok v téme: Tabletka na dobru naladu
ATMO 12

zdravim ludkovia .. mam otazku . su nejake tabletky na dobru naladu ? ludia co beriete nejake oblbovaky . co vam tak najviac pomaha , ? nepiste ziadny sport a objimanie stromov ,priroda a ine .... to vsetko som skusal .... nic mi nezabera ,, mam nejake debilne depky .... smutok v sebe .. neviem sa vzchopit .. k psych nejdem . tam ma nikto nedostane .. nepotrebujem tu moralne poucovat ,ake su AD .. nazor niekoho kto to berie ..ako sa kto citil .. vlastne skusenosti ,ak si niekto dal nieco po com sa dost razne ulavilo ,budem vdacny . fakt dikes

bereka

antidepresiva podla mna nie su cesta a ak ano, tak len pri ludoch ktori ich ozaj potrebuju a absolvuju pred tym navstevu odbornika ;)

lesyavolosno

Antidepresíva bez predpisu - tonzes.com Účinek se dostavil už po několika málo dnech - lepší nálada, chuť do života, klidnější spánek a usínání. Určitě pomůže v těžším období na blbou náladu a mírné deprese. Mne pomohlo toto.

stromo_kocúr

tak to by podobne potom mala aj kava fungovat alebo zeleny caj, nie? lebo neviem, ze z akeho dovodu by si po matchi mala mat dobru naladu, ci to nejak suvisi.

martina88

tiez mi matcha zlepsuje naladu ked si dam, doda mi energiu, kupujem si originalnu od vitarian. sk odtial mam aj sadu na jej pripravu