Cvičim, zdravo sa stravujem a nechudnem

Príspevok v téme: Cvičim, zdravo sa stravujem a nechudnem
Romi12345

Ahojte, mozno mi poradite,ja uz som v koncoch...mam 24 rokov a mam 65 kil za posledny cca rok som nejake to kilo nabrala a chcela by som par kil schudnut...chodievam pravidelne cvicit ale treti mesiac to beriem fakt poctivo a aj stravu prisposobujem ,no ani jedno kilo som neschudla za tie tri mesiace...uz som strasne demotivana a nahnevana :/

Romi12345

Laptosko,dakujem za tvoju radu ...ale pocas tych mojich troch mesiacov co som vsetko dodrziavala,som mala praveze aj taketo cheatdays kedy som si dopriala cez vikend a potom zase cez tyzden som dodrziavala dietu....kamos fitnessak,ktory sa dlhodobejsie venuje fitnesu a trenuje ludi (a je v tom dobry, naozaj sa do toho rozumie) mi praveze poradil aby som skusila co najmenej sacharidov prijimat nakolko sa mi nedari chudnut, zial ani to nemohlo..ani tak,ani onak...

Loptosko

Na nízky prísun sacharidov sa telo prispôsobí tým že prepne na nízku spotrebu.Spomalí metabolizmus.Ty ho potrebuješ naštartovať zrýchliť .Vo fitnes sa na toto využívajú sacharidove vlny .je to ale veľmi náročná vec na disciplínu a aj psychyku tak pozor.prosím naštuduj si to nebudem to tu rozpisovat.Funguje to .aj v menej striktnom ponímaní keď cez víkend šrotujete š všetko tým sa zrychli metabolizmus a cez tyžden potom zosekat sacharidy a skôr ako sa metabolizmus znovu spomalí tak ho naštartuješ.Navyše v dnešnej dobe je vela termogen.prípravkov ako doplnkov výživy ktoré pri trochu kardia naozaj fungujú.Nie L karnitín samotný ale termogen prípravky.Inak nemáš zač čao.

Romi12345

Ovecka,taka mudra som aj ja ...viem presne co mam robit, uz som raz takto chudla pred dvoma rokmi a vtedy mi to islo ale teraz mam pocit ako by sa moj metabolizmus zastavil ,ako keby prestal fungovat...co sa tyka mojho jedalnicka,tak na rano som vacsinou mala ovsene vlocky s vodou a k tomu polku bananu alebo tuniaka ...olovrant dva deci 100 percentnej stavy z grepu alebo pomarancu alebo som mala ine cerstve ovocie ale neprehanala som.to s nim nakolko aj tam je dost tych cukrov...obed salat s masom alebo humus alebo vegetarianska india...olovrant si dam nieco lahke pred cvicenim a vecer uz len protak a ked tak este tvaroh....potom som postupne vysadila aj to ovocie a vlocky nakolko je tam dost sacharidov,zial ani toto nepomohlo o...kavu nepijem a pijem ked tak len cistu vodu...

Ed59

Napíš jeden príkladný deň ako sa stravuješ , ráno ....večera.
Konzumuješ sladké (vody, džúsy, keksy, dezerty a pod.) ?
A potom ti povie, že v čom je problém.

Ed59

Napíš jeden príkladný deň ako sa stravuješ , ráno ....večera.
Konzumuješ sladké (vody, džúsy, keksy, dezerty a pod.) ?
A potom ti povie, že v čom je problém.