Bez tváre

Príspevok v téme: Bez tváre
spatnatvar

Vždy som mala sebavedomie, a vždy som si myslela že som pekná .. Nie nebola som namyslená, bola som normálne dievča. Mala som chalana a bola som s ním špastná, raz odišiel na dva dni .. žiadny kontakt .. Volala som mu a zdvihol to jeho kamarát a keď som s ním volala povedal mi že mu povedal, že mám pekné telo, ale do tváre sa mu nepáčim .. Vraj som špatná. Vôbec neviem čo mám robiť.. Nenávidím sa, neznášam sa najradšej by som si oťala hlavu .. Veľa ľudí mi už povedalo že som veľmi pekné dievča ale teraz si to vôbec nemyslím. Prosím pomôžte mi dostať sa z toho. :(( Som na dne

michallinca

vykasli sa na neho, chodievaj sa bavit vyhladavaj spolocnost taku, ktora ta bude mat rada taku aka si a nie len kvoli postave

kikkina

Byt vtipny mozete byt na inom mieste,tu niekto prosi o radu,ak mate niekomu takto radit tak radsej neradte.Byt vtipny na ukor toho,ze tu niekto pyta serioznu radu a odpoved,,tak vtipy radsek bokom.

Siskaa

Kkikina ty ideš hovoriť o rozume? Z tvojej gramatiky si dám asi ja tú igelitku na hlavu nech sa na to pozerať nemusím. Chalan bol aspoň vtipný.

kkikina

No vidis,,byt sprostym nie je tiez ziadna vyhra v zivote.,podla prispevkou co si dostala.To vy by ste si mali dat na hlavu tie papieru a igelity.