Bez tváre

Príspevok v téme: Bez tváre
spatnatvar

Vždy som mala sebavedomie, a vždy som si myslela že som pekná .. Nie nebola som namyslená, bola som normálne dievča. Mala som chalana a bola som s ním špastná, raz odišiel na dva dni .. žiadny kontakt .. Volala som mu a zdvihol to jeho kamarát a keď som s ním volala povedal mi že mu povedal, že mám pekné telo, ale do tváre sa mu nepáčim .. Vraj som špatná. Vôbec neviem čo mám robiť.. Nenávidím sa, neznášam sa najradšej by som si oťala hlavu .. Veľa ľudí mi už povedalo že som veľmi pekné dievča ale teraz si to vôbec nemyslím. Prosím pomôžte mi dostať sa z toho. :(( Som na dne

kkikina

V zivote su dolezitejsie hodnoty ako vyzor.Vyzor je iba obal,ak donho zabalime nieco pokazene,tak sa z toho nenajeme.Dolezite je aky sme vo vnutri a co okolo seba sirime.Ak okolo seba sirime zlo a mame peknu tvat,tak naco nam bude,to aby sme si ju radsej zakryli a neukazovali ju nikomu.Stretla si sa iba s nespravnymi ludmi,ale urcite stretnes aj takych,co ocenia tvoje kvality budes sa im pacit taka aka si.Hlavne sa nepodcenuj a chod dalej zivotom zo vztycenpou hlavou.Ved sa pozri na dnesny svet,kolko je v nom utrpenia a nestastia.V porovnani s nimi je tvoj problem malicherny.Maj sa rada a potom ta bude mat rado aj tvoje okolie.

Melaniaaa

Dôležité je aby si seba samú vnímala ako peknú :) a hlavne prečo si k srdcu berieš názor jedného atogantného človeka a nie väčšiny? Ide o to že každý máme svoj typ opačného pohlavia ktorý sa nám páči. Ani ja ani ty ani nikto nie je dokonalý niekomu sa páčime niekomu nie. Ale pochybujem že by ti chalan s ktorým si chodila povedal že si hnusná a myslel to vážne. :)

bagration

to su ale problemy... tak teba toto uplne znicilo, ze ti niekto povedal, ze vraj si skareda? Tak evidentne nemas az take sebavedomie a si labilna, ked kvoli tomuto "sa nenavidis". Vacsinou ak sa clovek sam chvali, ze je krasny, byva to presne naopak, ale jeho ego mu nedovoli vidiet realitu. Samozrejme nemozeme vidiet, ci si krasna, alebo "skareda", ale prvym krokom k spokojnosti a stastiu je prijat seba sameho a nedepkovat kvoli vyzoru. To su tak povrchne problemy, vacsine normalnych ludi ani nejde o vyzor cloveka, ale o jeho povahu. Radsej sa snaz byt krasna vnutri, nie navonok. A nedepkuj kvoli nazoru nejakoho cloveka.

Melaniaaa

Ak si si doteraz myslela že si pekná a všetci ti to aj hovorili tak to tak asi bude. Vykašli sa na toho chalana možno ti to povedal kvôli tomu že s tebou už nechce byť je zbabelý a inú výhovorku si nenašiel. Myslíš že by s tebou chodil keby si sa mu nepáčila? Nepoznám ani jedného chalana čo by chodil s babou čo ho nepriťahuje a ešte takého čo by "nepekné" dievča ukázal kamošom. Ako keby si nepoznala chalanské ego v partii. Možno sa chcel s tebou rozísť a chcel byť frajer pred kamošmi tak ti povedal túto hlúposť. Netráp sa pre jedného hlupáka máš na viac :)