Ahojte. Mame s priatelom cerstvy vztah (2mesiace). Vsetko bolo super, bolo vidiet,ze sa mu pacim, je mu so mnou super. Sam hovoril, ze taku podporu a oporu aku ma vo mne,predtym vo vztahoch nemal. Ze je stastny, ze ma ma. Kedy sa mu dalo, tak mi pisal, volal, stretavali sme sa. Ja v ich meste studujem VS. Na vikend som musela odist domov. No a sledujem uz ale tyzden, ze sa priatel meni. Keby som mu nenapisala ja prva, tak sa mi neozve. Ma volne nekonecne hovory, ale nezavola mi. Hlavne, ze prv mi vyvolaval stale. V sobotu som si popri pisani seminarky podvecer pozrela jeho nick na pokeci (lebo sa mi neozyval pol dna), a on tam bol. To by mi nevadilo. Vzdy chodil do miestnosti: RP, alebo Do pohody. No on bol v miestnosti: Zoznamka. Tak som sa prihlasila na pokec tiez a pozdravila som ho cez rp. Ani mi neodpisal. Az potom neskor mi odpisal, ze spal a ze ide teraz s kamaratom von. Pozdravil sa a odisiel. Tak som sa odhlasila a pisala som si dalej veci do skoly. A v noci som sa isla este raz pozriet na pokec. Stale som pozerala na tie jeho rp, co mi tam vtedy odpisal. Lebo sms mi nepisal. A zrazu sa prihlasil a pozdravil ma cez rp. Ja som sa odhlasila, lebo som bola nanho nastvata. Hned mi poslal sms, preco som sa odhlasila, ked tam prisiel on.
Viete. Vcera som mu pisala poobede, ze nanho myslim, priala som mu dobru chut k obedu. Poprial mi tiez a ze je u kamosov. Ze chcel ist von. Vecer som mu pisala, ze ako sa ma? A on mi odpisal, ze sa ma super a ze je vonku s kamaratkou. Ked som mu neodpisovala,poslal mi spravu,ze je to len kamoska nic viac a ze mal potrebu ist von. No odvtedy mi uz viac nenapisal. Viete. Nebombardujem ho sms. Mozno 3-4sms za den. On mi pisaval rovnako. Aj viac. Ale neviem,co sa stalo. Nehadali sme sa, vsetko bolo v poriadku, on mal teraz 3 dni volno, a ani mi nezavolal, sam od seba nenapisal. Hlavne ze stale chodil s kamaratmi, kamoskami von. Odlubil sa? Nema zaujem? Nechapem tieto hry. Ze mi stale volal, pisal a teraz nic. Kasle na mna.
Zacal byt lahostajny ku mne
ahoj,
nie je na mne nic vynimocne, akurat to, ze pre mna je moja priatelka cislo 1. Nepotrebujes ziadneho dokonaleho, krasneho, staci ak si najdes priatela, ktory ti bude verny, bude ta mat rad taku, aka si a bude ti dokazovat, ze ta lubi.
Ahoj bagration. Takeho partnera ako si ty, tuzim tiez raz najst a mat.. Kazdy, kto ma pozna, hovori, ze si takeho aj zasluzim, ze som dobra, mila, laskava, srdecna. Nie som ani skareda, alebo zla, hlupa. Je mi to luto
Loptosko. 2 a 3 nie su. A 5? To je take ani-ani, 50na50 :-/
Hm, to už nikdy nebude dobré keď začal mať takéto správanie
Je 5 prejavov lásky.Teda je ich viacej určite nepoznám všetky ,ale hlavnych je 5.
1.SPOLOČNE STRÁVENÝ ČAS človeka ktoreho lubime chceme s ním tráviť čas.byť stále s ním
2.POCIT UISTENIA ked niekoho lubime hovorime mu to lubim ta .uistujeme ho a radi aj pocuuvame ze nás má niekto rád.
3.OBDARÚVANIE milovanej osobe radi kupujeme darčeky alebo ju obdarúvame aj inak
4.OSOBNÝ KONTAKT objímanie,hladenie,sex
5.SKUTKY SLOVA to čo hovorím milovanej osobe. slúbim jej musím splnit .
Možno je to pre vela ludí novinka ale platí to všeobecne nie len v partnerstve ale aj v laske k detom rodičom atď. Ale......
Nie každý počuje na všetky prejavy lásky!!!!!!!!
Zlatokopky ktore sa necítia ako zlatokopky sa radi nechajú obdarúvať amožno dobre počujú aj na osobný kontakt čiže u nich sex ale už menej iný prejav lásky.Keby som žene ktorá chce byť hlavne obdarúvaná rozprával ako ju lubim ...to ako keby som na nu rozprával po francuzky nerozumela by mi.Ten kto potrebuje nehu dotyky pocit uistenia načo mu budú drahé kožuchy ked má menej toho čo jeho povaha najviac preferuje.
Tak poenta znie každy potrebuje všetky prejavy lásky ktore som opísal ale niektore viac a ine menej.Ps:to obdaruvanie je super!!!!!ked máte aj ostatne
mala by si si uvedomiť že sa niečo zmenilo a už to nikdy nebude také aké to bolo kým skôr sa s tým zmieriš tým to bude pre teba lepšie
nechce s tebou travit cas ani mu nechybas a neberie ta vazne asi tak......
Po 5 rokoch vo vzťahu by si už mohla vedieť rozlíšiť, čo je pre teba dobré. Tento chlap nie je vhodný pre Teba s takýmto správaním. Nechaj ho ísť vlastnou cestou. Buď sa začne snažiť, alebo ťa nechce a nestratíš s ním viac z tvojho života. Miliónkrát overený fakt ---> keď chlap chce, tak bojuje, snaží sa o ženu. :(
ahoj,
je mi to luto, ale naozaj to vyzera tak, ze prestava mat zaujem. Ak ste spolu len dva mesiace a myslel by to s tebou naozaj vazne, tak by bol z teba uplne hotovy. Prve mesiace vztahu, kde sa dvaja lubia, zvyknu byt tie najkrajsie. Vtedy su ludia zamilovani, myslia neustale na toho druheho a dokazuju si to. Je to tak, vsetci sme si tym presli. Chodi neustale na zoznamky, pise si s inymi, teba uz skoro nepise, nevola a ma naladu neustale byt s kamaratmi? U mna je priatelka vzdy na prvom mieste, lubim ju a dokazujem jej to neustale. Nikdy by som neuprednostnil kamaratov (alebo kamaratky) pred nou. Drzim ti palce, nech to vyriesis, aby si mohla byt stastna. Ale priprav sa aj na velke sklamanie. Mala by sa s nim uprimne porozpravat a zistit, co sa to deje. Aj ja si myslim, ze natahovat nieco, co v podstate stroskotava uz na uplnom zaciatku je uplne nezmyselne.
On so mnou pocita do buducnosti. Vybavuje pre nas spolocne byvanie. Ale aby po 2mesiacoch takto ochladol? Su to pre mna velke skoky a kontrasty. Nevola mi uz, nepise a ma volno, nepovie nic-ze ma ma rad. Mne to chyba. V predoslom vztahu sme si aj po 5 rokoch prejavovali zaujem, neznosti, lasku. A tu po 2 mesiacoch ako kamarati, znamy :-(