Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zacal byt lahostajny ku mne

Príspevok v téme: Zacal byt lahostajny ku mne
abcdefghijklmn

Ahojte. Mame s priatelom cerstvy vztah (2mesiace). Vsetko bolo super, bolo vidiet,ze sa mu pacim, je mu so mnou super. Sam hovoril, ze taku podporu a oporu aku ma vo mne,predtym vo vztahoch nemal. Ze je stastny, ze ma ma. Kedy sa mu dalo, tak mi pisal, volal, stretavali sme sa. Ja v ich meste studujem VS. Na vikend som musela odist domov. No a sledujem uz ale tyzden, ze sa priatel meni. Keby som mu nenapisala ja prva, tak sa mi neozve. Ma volne nekonecne hovory, ale nezavola mi. Hlavne, ze prv mi vyvolaval stale. V sobotu som si popri pisani seminarky podvecer pozrela jeho nick na pokeci (lebo sa mi neozyval pol dna), a on tam bol. To by mi nevadilo. Vzdy chodil do miestnosti: RP, alebo Do pohody. No on bol v miestnosti: Zoznamka. Tak som sa prihlasila na pokec tiez a pozdravila som ho cez rp. Ani mi neodpisal. Az potom neskor mi odpisal, ze spal a ze ide teraz s kamaratom von. Pozdravil sa a odisiel. Tak som sa odhlasila a pisala som si dalej veci do skoly. A v noci som sa isla este raz pozriet na pokec. Stale som pozerala na tie jeho rp, co mi tam vtedy odpisal. Lebo sms mi nepisal. A zrazu sa prihlasil a pozdravil ma cez rp. Ja som sa odhlasila, lebo som bola nanho nastvata. Hned mi poslal sms, preco som sa odhlasila, ked tam prisiel on.
Viete. Vcera som mu pisala poobede, ze nanho myslim, priala som mu dobru chut k obedu. Poprial mi tiez a ze je u kamosov. Ze chcel ist von. Vecer som mu pisala, ze ako sa ma? A on mi odpisal, ze sa ma super a ze je vonku s kamaratkou. Ked som mu neodpisovala,poslal mi spravu,ze je to len kamoska nic viac a ze mal potrebu ist von. No odvtedy mi uz viac nenapisal. Viete. Nebombardujem ho sms. Mozno 3-4sms za den. On mi pisaval rovnako. Aj viac. Ale neviem,co sa stalo. Nehadali sme sa, vsetko bolo v poriadku, on mal teraz 3 dni volno, a ani mi nezavolal, sam od seba nenapisal. Hlavne ze stale chodil s kamaratmi, kamoskami von. Odlubil sa? Nema zaujem? Nechapem tieto hry. Ze mi stale volal, pisal a teraz nic. Kasle na mna.

ANGEL-DEMON

ale to bolo vtedy... prešli 2 mesiace za ten čas sa vela veci zmení...
sa s ním porozprávaj ak sa dá,.. a ak to obaja cítite rovnako že niečo nie je OK sa radšej rozídte... na čo naťahovať trápenie..

abcdefghijklmn

Angel-Demon. Ked si so mnou zacinal, vedel,ze tam studujem VS. On v praci tahava aj 14-16tky. Ja ked mam volno bez prednasok a aj on, tak byvame spolu cely den. Ked sme mali volna,boli sme spolu vzdy. Ze musim odist obcas na vikendy domov,nie je nic neprekonatelne.

ANGEL-DEMON

ano odlubil sa... venuj sa radsej skole... na čo bude cakat na teba ked v mieste bydliska moze byt kedykolvek s inym dievcatom...
ked zjavne nie ste, neviete byt spolu nejak casto, ...