Zdravím Vás. Chcel by som sa podeliť o krátky príbeh. Mal som priateľku, ktorá bola odomňa 100km ďaleko kde študuje. Boli sme spolu krátko a rozišli sme sa lebo jej to nevyhovelo s tou diaľkou a chcela byť somnou takmer každý deň. Viem, že za tým bolo aj pár iných veci ale čo už. Urobila chybu aj ona no ja som to hral na ego a podobne a nato, že sme sa rozišli sme sa aj prestali baviť. Vymazal som si ju z hlavy úplne som sa tým otriasol a život išiel ďalej. Aj ona mňa postupne otriasla. Prešla síce krátka doba iba nejaký mesiac a pol keď som si rázom cez jej starý dopis, ktorý mi raz dala a jednu pesničku ktorú mi ukázala spomenul. V ten deň som jej napísal len tak na rýchlo ako sa jej darí. Odpoveď som nečakal, že bude taká normálna a začali sme si písať a podobne. Ospravedlnila sa mi aj za chyby , ktoré ona spravila a ja za tie svoje Neskôr sme sa dokonca aj stretli a začalo to takto plynúť čoraz častejšie. Až kým nedošlo k tomu, že som k nej začal znova niečo cítiť. Povedal som jej to ale neverila mi keďže ešte stále ma mala v hlave ako nazvyme to klamára. No ja som si povedal, že už taký nebudem snažil som sa jej dokázať aký naozaj som (Bol som taký aj predtým lenže som bol dosť ovplyvnený jednou osobou) Ako tak plynuli mesiace tak čoraz viac sme sa stretávali a prišlo to k tomu, že aj ona si začala uvedomiť koho ma pri sebe. Človeka, ktorý ju akceptuje aj cez tie chyby čo mala a taktiež to isté že aj ona mňa akceptuje. Začali sme si čoraz viac chýbať a teraz to všetko zatiaľ plynie spontanne a je to lepšie ako predtým. No vrátiť sa k sebe nemáme moc teraz ako možno časom si povieme že chceme ale sme ďalej od seba a každý ma svoju robotu. Ona školu ja robotu. Máte podobné skúsenosti? Ako to u vás skončilo? nepýtam sa na váš názor ku tomuto len chcem aby sa tu aj vyjadrili aj ostatný ku svojím nazvyme to zaujímavým prihodám.
Zaujímavé
Mladusik, nie, nemám podobné skúsenosti. Ale ked je to fajn, tak sa teš že je to fajn medzi vami.
a teraz off topic. Adr1a, nebereš tú virtuálnu realitu trochu moc vážne? Ak na teba niekto útočí, atakuje ťa a nadáva... hmm, prečo rovnaké veci nazažívam ja napríklad? Neviem, to bude záhada. Ale úplne bezdôvodné to veru neni, vždy to má niečo spoločné s tým ktorým konkrétnym prispievateľom, nie len s tupcami čo to píšu. Som tu dlhšie ako ty a na mne sa nikto neventiluje (nevšimla som si aspoň, poprípade :) mám hlboko v paži). Viem, že si tu zvykla chodiť minimálne jedná trpká osoba a vie to tu pekne rozvíriť. Zdravím osobo :D Čo už, aj tréning v sebaovládaní a pokore je fajn alebo tréning v schopnosti ohradiť sa. A presne na to treba blbcov.
Niekedy je ľahšie rozbiť atóm ako predsudky.
Nechcem byt zly ale ked uz vidim aka je tu nalada tak mu mate normalne odpovedat na jeho otazky a nie riesit sarkazmus...
Niekedy sa musím až za hlavu chytať čo tu ľudia vedia riešiť
toto sú dôležité veci hej?
nenormalne veci riesite :D
Takych este budes mat , aj tak nechapem , chces ju alebo nie alebo co tu riesis ?
Chodis s nou , nechodis , cele je to este akesi detske , posobis zmatene , v com chces aby sme ta upevnili
Sexujes s nou
To ako mam nick je podla mna uplne nepodstatne a tento pribeh fake nie je ;)
lLily. A divis sa? Ved niektori ludia, ktori sem prispievaju roky alebo dlhsi cas, ci pravidelne - tak na nich tu rozni trollovia (trulovia) utocia atakuju ich, nadavaju im, na ich nicky si robia podobne kopie a pisu pod nimi 5prostosti ai. Staci, nech sem niekto prispieva pravidelne pod stalym nickom, a uz je hned v meritku zakomplexovancov co sa na nom ventiluju odbavuju
osol, mne toto forum pride volajake "mrtve", akoby nemalo ziadne "stalice" len same anonymy, ktore neustale striedaju nicky
podom sa divia, ze ich nikto nebere vazne a nikto nikomu neveri - fake