Ludia, aj vy ste znechuteni zivotom

Loptosko

Odpoveď na tvoju otázku je veľmi jednoduchá.
Je veľmi vela ludí rovnako na tom ako ty a možno aj horšie.Ludia sa často pýtajú čo majú robiť .Veľa krát dostanú aj dobrý návod ako to napraviť ...Skoro nikdy sa podla toho neriadia. Teda odpoveď je jednoduchá ale ty sa podľa nej riadiť nebudeš!!!!!!Odpoveď znie:Zmeň seba a zmeníš celý svet okolo!!!!!!!!#!!!!!! Začni tým že nájdeš človeka ktorý potrebuje pomoc a pomôž mu .Vlastne začni sa zaujímať o ludí okolo seba a zistíš že možno potrebujú pomoc oveľa viacej ako ty.Že ľahko sa to hovorí že tebe kto pomôže veď stále je to o tom nemysli na seba ale na druhých

Moireal

Ty sa ukludni a chod urazat inde. Tu ide aj o to, ze ludia sa aj snazia a neprinasa to vysledky, ake chcu. A ja napriklad mam dokafrane zdravie. Ak by som bola ok, zivot by bol o inom.

ufnukanci

Ach, títo ufňukanci, ľudia robte dobro a dobro sa Vám bude dostávať. Keď máte dostatok, podelte sa. Mne osobne toto fňukanie lezie na nervy, jasné nie všetci sa majú fajn, ale tí čo sú zdraví tak môžu mať viac, ale len vlastným pričinením.
Ostatní, s handicapom zdravia, decká v domovoch, starší ľudia, tým rád pomôžem, som ochotní sa podeliť, zaplatím vyššie dane, prispejem na transparentnú charitu.
Ufňukanci čo sa chcú mať lepšie bez vlastného pričinenia tí mi lezú na nervy.Ľudia berte vlastné životy do vlastných rúk, prestante sa sťažovať a makajte na sebe.

Moireal

Ja som bola odmala pesimisticka, vsetko som vnimala ovela citlivejsie a diali sa mi blbe veci. V detstve mi to ale este celkom neovladalo zivot. To prislo az v puberte, tak ako u vacsiny ludi. Ked si uvedomia, ze moc skupiniek ma velky vplyv.

Ale suhlasim, ze kazdy ma co robit, drviva vacsina musi bojovat. Aj Jerry Hicks napokon umrel na rakovinu...

0vecka

ja som len znechuteny z prace ale inak sa snazim si zivot zariadit tak aby som bol stastny a to sa mi myslim si aj poradilo. Proste vydrbat ludi zo svojho zivota ktory vas tahaju dole a hlavne nenaletiet ziadnym bullshitom a robit veci lebo ich ja chcem a nie preto lebo to chce niekto iny alebo sa bat ze co by henti povedali alebo si mysleli ...