Riešim jednu dilemu už hodnú dobu. Neviem sa rozhodnúť ktorú z dvoch dievok je mi súdená a do ktorej so skutočne zamilovaný. Kamarát mi poradil jedno vodítko ako sa rozhodovať v takýchto situáciach. A tým vodítkom je vraj to že mám sa v myšlienkach vrátiť pár dni dozadu ktorá mi viac behá po rozume, na ktorú častejšie myslím, na ktorú viac spomínam, s ktorou som zažil viacej príjemných veselých chvíľ ale hlavne na ktorú mi padne najskôr a najčastejšie myšlienka keď chodím večer, v noci spávať, pri myšlienke na ktorú si skôr spomeniem ráno po zobudení, vo voľných chvíľach keď oddychujem, na ktorú myslím keď masturbujem, keď pozerám nejaký film s akurát beží nejaká romantická scéna a pod.
Lebo minule som sa mu zdôveril že sa neviem rozhodnúť medzi dvoma devuchami ktorá mi je srdcu bližšia lebo páčia sa mi obé ale majú rozdielne trochu povahy, vzhľad a pod. A on mi toto poradil.
Čo myslíte Vy? Môže to byť tá správna pomôcka v rozhodovaní v citovej oblasti? Podotýkam pozná obe ale ani s jednou som nič nemal dokonca ani len obyčajnú kávu :-D
Čo myslíte, je to to správne vodítko pre koho sa rozhodnúť?
Nieje to voditko pretoze ty sam nevies! Ver tomu ze ked milujes, mas rad tak o tom vies a nebudes sa pytat taku vec na fore! Pacia sa ti obe, nejsi zalubeny!!! ani do jednej. Najskor si ujasni co vobec chces a pokus sa ich spoznat, ale tiez si myslim ze ani s jednou nebudes ale stretnes inu na ktoru sa nebudes musiet pytat ci milujes. O takej veci clovek vie, ty nevies, cize ziadne city u teba niesu len si namyslas, zrejme si bez baby chces uz nejaku ale nieje tam ta zamilovanost tak kasli na to radsej
nakoniec nebudeš ani s jednou....
Cao Noro. A poznas osobne tie dve zeny, o ktore mas zaujem? Proste ci uz si sa s nimi osobne rozpraval, travil cas, ci ste spolu nieco riesili robili, spolocne nieco podnikli ai? A ak ano, ake si mal z nich pocity? S ktorou - v jej blizkosti si sa citil lepsie prijemnejsie, ked ste sa rozlucili, ktora ti viac chybala cnelo sa ti za nou? Proste s ktorou sa citis lepsie prijemnejsie stastnejsie spokojnejsie ai?)
ano, to je pravda, aj u mna je to tak.. ale ja svoju frajerku poznam uz dlhsie a ked sme este spolu neboli, len sme randili, tak som myslel casto na nu.. ale mal som preco :) tak to potrebujes dobru fantaziu... v kazdom pripade ti radim co najskor jednu z nich pozvat na aspon take light rande, nech to trochu preskumas..
Áno, lebo vraj podľa toho na koho človek najčastejšie myslí, koho najviac spomína tak toho miluje.
tak ti drzim palce, nech ti to vyjde!
tak to si dost veris.. ani s jednou si v zivote nic nemal, ani len kavu.. a v podstate sa "rozhodujes" medzi jednou alebo druhou. Inak kamarat ma pravdu, podla vyzoru sa urcite nerozhoduj. Ale ak si ani s jednou nikdy nemal ani len rande, tak na zaklade coho si mas vybrat? Podla toho, ktora ta napadne pri romantickom filme alebo masturbacii? Sorry, ale to je dost mimo...
Bagration neviem, ale za pokus to stoji. Nie som typ muža ktorý to vzdáva hneď na začiatku keď sa ešte ani o nič nepokúsil. Ja radšej skúsim a zistím ako sa veci(vzťahy) majú ako neskúsiť a neskôr si vytýkať že som premrhal šancu. Nie, toto by som nebol ja. Som typ ktorý ide do každej výzvy aj keď sa na prvý pohľad zdá bitka vopred prehratá ale stále skúšam. Aj napriek tomu že som v minulosti sa už párkrat popálil a sklamal. Ale život je o tom, skúšať a nevzdávať sa, lebo čo už je to len za život ktorý človek žije v pasivnom prizeraní sa. Ja nie, ja konám. Aj keď túto som trochu nerozhodný ale to len preto lebo vo vzťahoch som už raz taký ale nemienim zahodiť šancu lebo čo ak ma ani jedna nemiluje. A čo už len sa môže stať? Veď aspoň skúsim. Kto neskúsi nedozvie sa. Tu niesom v ohrozenií života. Len moje zaľúbené srdce :DDDD
Poznám obe. Oni poznajú mňa. Áno a podľa výzoru mi aj kamoš povedal že sa nemám rozhodovať. Že to má byť také spontánne myslenie, proste ktorá mi príde myšlienkami prvá na um. Napr. že počúvam v rádiu pekné zalaskovanú pieseň a zrazu myšlienkami som pri nejakej babe. Alebo sa ráno naťahujem po zobudení v posteli a zrazu pozerám do stropu a spomeniem si na jednú z nich. Proste také sponntánne to musí vraj byť, samovoľné... teraz aby som si kontroloval myšlienky :D Ale nie, nebudem sa nato upriamovať ale vraj sa mám v pamäti k tomu vrátiť že ktorá bola tá na ňu som myslel. Napr. či to je viac Katka alebo Danka príklad.
len jedna otazka. A si si isty, ze aj ony tie dve "devuchy" stoja o teba? Alebo aspon jedna z nich? Aby sa nestalo, co sa stava casto... povies hop.. a padnes na hubu :D