Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo myslíte, je to to správne vodítko pre koho sa rozhodnúť?

Príspevok v téme: Čo myslíte, je to to správne vodítko pre koho sa rozhodnúť?
Noro 28

Riešim jednu dilemu už hodnú dobu. Neviem sa rozhodnúť ktorú z dvoch dievok je mi súdená a do ktorej so skutočne zamilovaný. Kamarát mi poradil jedno vodítko ako sa rozhodovať v takýchto situáciach. A tým vodítkom je vraj to že mám sa v myšlienkach vrátiť pár dni dozadu ktorá mi viac behá po rozume, na ktorú častejšie myslím, na ktorú viac spomínam, s ktorou som zažil viacej príjemných veselých chvíľ ale hlavne na ktorú mi padne najskôr a najčastejšie myšlienka keď chodím večer, v noci spávať, pri myšlienke na ktorú si skôr spomeniem ráno po zobudení, vo voľných chvíľach keď oddychujem, na ktorú myslím keď masturbujem, keď pozerám nejaký film s akurát beží nejaká romantická scéna a pod.
Lebo minule som sa mu zdôveril že sa neviem rozhodnúť medzi dvoma devuchami ktorá mi je srdcu bližšia lebo páčia sa mi obé ale majú rozdielne trochu povahy, vzhľad a pod. A on mi toto poradil.
Čo myslíte Vy? Môže to byť tá správna pomôcka v rozhodovaní v citovej oblasti? Podotýkam pozná obe ale ani s jednou som nič nemal dokonca ani len obyčajnú kávu :-D

pomocnica

No keď ti to pomôže sa rozhodnúť tak áno.
A poznajú ťa hej? Lebo keď ani jedna o teba nejaví záujem, tak by si mal hociktorú pozvať na kávu , uvidíš ako to pôjde a potom druhú. Ale nemusí to byť rande, proste by si ich mal viac spoznať.
Zistíš, ktorú by si chcel, ale hlavne sa rozhodni podľa vnútra a nie podľa výzoru, ten je často klamlivý. :)
Veľa šťastia pri rozhodovaní. :)