Chcem sa stať bikiny fitness súťažiacou

Príspevok v téme: Chcem sa stať bikiny fitness súťažiacou
Lucina842

Ahoj chcela by som vašu radu. Mam 16 rokov a chcela by som sa stať sutaziacou v kategórii bikinyfitness pretože ma cvičenie veľmi baví a som športovo založená. Niesom tučná mam svalnatu postavu (hrávam hokej). Rada by som vedela ako sa mam dostať do formy a ako dosiahnuť co najlepšie výsledky aj v strave

pišta00

No na internete je informácií síce dosť ale je len veľmi málo spolahlivých zdrojov, väčšina z toho sú fitness mýty alebo články od niekoho kto nikdy necvičil.

No tak máš zhruba 2 roky aby si na sebe pracovala kým začneš súťažiť to je dosť času, nájdi si pre začiatok nejakého trénera/trénerku ktorá ti pomôže. Ide hlavne o to aby si mala čo najsymetrickejšiu postavu, ja som hrával tiež hokej a z vlastnej skúsenosti viem že z hokeja som mal napríklad pravú nohu o máličko väčšiu ako ľavú pretože som ju viac zaťažoval a takisto ruky ramená atď. Dôležité je tiež aby si našla niekoho kto sa bikini fitness venuje už trošku vážnejšie a naučí ťa ako pózovať na pódiu a poradí ti nejaké veci ohľadom samotnej prípravy na závody.