Nenasla by sa tu v pohode tridsiatnicka, ktora ma chut obcas vybehnut po praci do kaviarne, tam sa na hodku, dve zasit, podebatovat co bolo v praci, vyrozpravat sa.Prípadne skocit do kina, mozno divadla, alebo cez takyto studeny vikend Afrodita v Rajeckych.
Mam 36, job, vlastne zazemie. Som v pohode komunikativny typ, ak si na tom podobne, v praci vytazena (idealne sukromny sektor, nie statna sprava, treti sektor)a chybala by ti spolocnost na tvojej urovni daj pls vediet. Nechcem riesit vztahove zalezitosti, majetky, rozvody, deti s ex atd. Idealne slobodna, vzdelana a hlavne prirodzena zena, ktora chce tiez relax a pokec na urovni.
Žilina a okolie, tesim sa na teba
Zoznamka
Tupe sliepky negagajte tu svoje primitivizmy . Inteligentny muz s prejavom na urovni tu prejavil zaujem sa s niekym stretnut a ak sa nemate zaujem s nim stretnut , tak tu nepiste tie tupe prispevky
Ateista, vieru povazujem za intimnu zalezitost kazdeho jednotlivca, pokial ju nasilim nenuti inemu cloveku dokazem akceptovat akukolvek vieru, vyznanie, som liberal.
Zabudol si napísať vierovyznanie-žiadne?
este si zabudol uviest ake najnizsie vzdelanie moze dotycna mat
taktiez rovno napis ake mas dalsie poziadavky, ake ma mat miery, velkost prs, farbu oci, dlzku vlasov ci dokonca vysku prijmu...dalsi ...