Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zoznamka

Príspevok v téme: Zoznamka
feedback

Nenasla by sa tu v pohode tridsiatnicka, ktora ma chut obcas vybehnut po praci do kaviarne, tam sa na hodku, dve zasit, podebatovat co bolo v praci, vyrozpravat sa.Prípadne skocit do kina, mozno divadla, alebo cez takyto studeny vikend Afrodita v Rajeckych.
Mam 36, job, vlastne zazemie. Som v pohode komunikativny typ, ak si na tom podobne, v praci vytazena (idealne sukromny sektor, nie statna sprava, treti sektor)a chybala by ti spolocnost na tvojej urovni daj pls vediet. Nechcem riesit vztahove zalezitosti, majetky, rozvody, deti s ex atd. Idealne slobodna, vzdelana a hlavne prirodzena zena, ktora chce tiez relax a pokec na urovni.
Žilina a okolie, tesim sa na teba

0vecka

Domka24 ja by som si dal s nou kavicku a rozisli by sme sa bez kopulacnych aktivit... neviem preco by si nepokecal so zenou aj ked nieje jeho typ..min si to natrenuje potom na tie o ktore bude mat zaujem

Domka24

To si robíš srandu asi :-D Zoznamovať sa cez internet by mohlo mať neblahé dôsledky :-D dojde ti na rande slečna o 100 kíl ťažšia a čo potom :-D

exit

Frederika, a ty si zas dalsia, co nahana len princov :D,,, mozno si mu mala napisat objem hrudnika, pasu, vysku konta, kolko tuctov jazykov ovladas a tak :P ,, mozno ti este da kontakt,, neodpisuj ludi po par hodinach...