Nenasla by sa tu v pohode tridsiatnicka, ktora ma chut obcas vybehnut po praci do kaviarne, tam sa na hodku, dve zasit, podebatovat co bolo v praci, vyrozpravat sa.Prípadne skocit do kina, mozno divadla, alebo cez takyto studeny vikend Afrodita v Rajeckych.
Mam 36, job, vlastne zazemie. Som v pohode komunikativny typ, ak si na tom podobne, v praci vytazena (idealne sukromny sektor, nie statna sprava, treti sektor)a chybala by ti spolocnost na tvojej urovni daj pls vediet. Nechcem riesit vztahove zalezitosti, majetky, rozvody, deti s ex atd. Idealne slobodna, vzdelana a hlavne prirodzena zena, ktora chce tiez relax a pokec na urovni.
Žilina a okolie, tesim sa na teba
Zoznamka
Uz sa mu naslo 2,5 zeny :D macicku povazujem za polovicnu, nakolko asi nebude zo ziliny :D
Domka24 ja by som si dal s nou kavicku a rozisli by sme sa bez kopulacnych aktivit... neviem preco by si nepokecal so zenou aj ked nieje jeho typ..min si to natrenuje potom na tie o ktore bude mat zaujem
To si robíš srandu asi :-D Zoznamovať sa cez internet by mohlo mať neblahé dôsledky :-D dojde ti na rande slečna o 100 kíl ťažšia a čo potom :-D
tiez nechapem na co pisal
mne sa to zdá ako v pohode inzerát, baby žilinčanky, píšte mu :-)
Ahoj našla by sa...
Aha, presli 3 dni, moja chyba :D ospravedlnujem sa,, no veru, mal sa ozvat
Frederika, a ty si zas dalsia, co nahana len princov :D,,, mozno si mu mala napisat objem hrudnika, pasu, vysku konta, kolko tuctov jazykov ovladas a tak :P ,, mozno ti este da kontakt,, neodpisuj ludi po par hodinach...
feedback načo píšeš, keď potom ani nemáš záujem poslať kontakt, ďalší čo sa hrá na princa.
Ahoj feedback, môžeš mi dať na seba kontakt?