Boli sme spolu takmer 6 rokov. Nedavno mi na dovolenke sluboval, ze si vie predstavit mat so mnou dieta a svadbu. Je mi 30 a pred par dnami som od neho dostala sms, ze je KONIEC. Ked som mu s placom volala, ze co to ma znamenat, povedal, ze to bude pre obidvoch lepsie a ze ku mne uz nic neciti a chce to skusit s inou. Zostal cely vikend v BA a mna nechal samu, opustenu v nasom spolocnom byte vo Viedni. Jazyk este dobre neovladam, kedze sme tu byvali len rok. Prve dva roky sme sa velmi lubili a ked som sa rozhodla za nim odstahovat do zahranicia zacali problemy. Byvali sme u jeho rodicov 2 roky. Boli tam same hadky medzi jeho rodicmi, nedorozumenia, konflikty s jeho matkou, s ktorou som musela o neho bojovat. Nastastie sa nam minuly rok podarilo najst byt vo Viedni, kde nam bolo dopriate byvat spolu len 4 mesiace!!! Jeho mladsi brat sa rozisiel s frajerkou a prichylili sme ho k nam, kde zo 4 slubenych noci prespaval doteraz u nas. S partnerom som sa hadala, plakala, ze neexistuje, aby som nemala pravo na sukromie a jeho brat by bol stale u nas. Ale nic nepomohlo. Rodina je rodina. Nase spolocne chvile sa minimalizovali a vsetko sa tocilo len okolo brata. Oni dvaja si vyplnali cas a ja som sa stavala v zivote mojho partnera nepodstatna a bezvyznamna. Do toho sms-ky a kontrola od jeho matky, co robi, co jedol, kde je...Po sms, ze je koniec som prisla na to, ze si zalozil ucet na instagrame a tam ho ocarila nejaka baba, s ktorou si zacal pisat. Dokonca aj brat mu ju schavlil. Zajtra sa ma moj byvaly zastavit v nasom byte, aby sme sa v klude porozpravali a dohodli, co s bytom, nabytkom a inymi vecami. Ostala som v soku, ze nieco take je schopny, aj ked mi nedavno hovoril, ze ma miluje. Ja som uz tyzden nespala, nejedla a on zabuda na nas 6 rocny vztah v spolocnosti nejakej mladej baby. Jeho rodicia stoja pri mne a pomahaju mi. Dokonca pracujem aj v ich rodinnej firme. Poradte mi prosim, ako sa mam na nasom stretnuti chovat, co mam robit? Ostat alebo ist spat domov na SK?
opustil ma v 30ke
Priatel58745 ozvi sa mi na fialkaaa30@azet.sk ;)
Uuuups
Zuzka, kasli na to, Marek bol vzdy suknickar, len ti to nikto z nas, co ta poznaju nechcel povedat. Ty si zasluzis ineho, verneho, len hladaj viac srdcom a nie inak...
Ako si všímam v poslednej dobe takéto rozchody bývajú na dennom poriadku. Čo to tým chlapom prepína okolo veku 30? :O
ak je to fakt take ze spoznal nejaku a zahodil 6 rocny vztah tak bud je to debil alebo bol ten vztah na hovno... zachovaj sa ako dospela osoba nerob ziadne sceny normalne si podelte veci, hlavne pri deleni nerob sceny ak si aj myslis ze mas na nieco narok a on ti to nechce dat tak ser na to a nechaj mu to... urcite sa odstahuj cim skor a hlavne s nim moc nekomunikuj.
30 este nieje koniec sveta urcite si na tom lepsie ako nedavno 28 rocna panna co tu mala temu. imho nebude to az taky problem najst ineho...
po prve 30tka nieje koniec sveta ja som v 30 nasla svoju pravu lasku a mala prve dieta takzesa neboj vsetko sa deje pre svoj dovod..... to len na Slovensku mame taky sprosty nazor že človek ktorý má 30 rokov je stary ale vôbec to nieje pravda. Tu by ludia najradšej videli 19 ročnu zdranu babu čo už má 5 detí aby ju mohli ľutovať s tým na sk zaboduješ... no spoločné bývanie ste riadne dokašlali mám s tým svoje skúsenosťi bývať s matkou frajera nikdy nikdy nikdy je to jej dom jej pravidla nic si tam nepresadis...kasli uz na svojho ex najdes si niekoho s kym to bude stat zato :)
Všetci to vidíme a myslím že doteraz všetci sa zhodujeme v tom že je to chrapúň.Nemáš to ľahké keď si na ňom závislá.Neodpustím si trochu psychológie.Závislou si sa stala vtedy keď si odišla do nezn.prostredia a nenaučila si sa cudzí jazyk.Ak byt je jeho alebo minimalne má väčší podiel na nom tak závislosť sa prehlbuje.Ďalej pracuješ v ich rodinnej firme alebo niečo podobne ale dalšia závislosť.Ešte povedz ze nemáš vodičák a autom chodí len priatel.Či sa rozídete teraz alebo nie je síce pre teba dôležite ale dôležitejšie je nebiť závislou .Ty si všetko vsadila na jednu kartu !o tom ako sa to robí je na novú tému.držim palce .....
v trištvrte príspevku píšeš o tom, že to nefungovalo uz pred tou SMS...tak čo riešiš??? a jasné... ženy... chlap jej napise ze je koniec... a ona hned prve co ju napadne hned riesi,.. plačká, hrá na city, prosíka, strápnuje sa ponizuje pred ním aj sama pred sebou! ježiš! ved naber sebauctu,... ked príde tvár sa akoby to bol cudzí clovek, hovor samej sebe ze je cudzy pre teba,...a magor, bez charakteru ked sa s tebou ani stretnut nevedel a do očí ti to povedat... a to že kde čo si vytvoril ake učty, do toho je už teba...nič! neslied čo kde robi ako detektiv,.. je to jeho zivot ktory sa rozhodol zit bez teba,. bohuzial realita... ak sa da, ak ta práca v tej firme bavi a jeho rodicia su OK, najdi si ine byvanie nejaky podnajom a zostan tam pracovat dalej... a za 2 roky si uz mala jazyk ovladat ,...
Vykasli sa na vsetky recicky ako sa mas s nim porozpravat a ze sa mozno vrati. Aj ak by sa vratil (napr ak mu novy objav nevyjde, a aj ty mu budes zrazu lepsia nez nic) budes s nim len dalej zbytocne stracat cas. Richard ma pravdu, ponahlaj sa, vyprazdni bez jeho vedomia docitsta byt a uz v zivote s nim nekomunikuj. Ten dalsi chlap bude urcite lepsi :-)
Vykasli sa na vsetky recicky ako sa mas s nim porozpravat a ze sa mozno vrati. Aj ak by sa vratil (napr ak mu novy objav nevyjde, a aj ty mu budes zrazu lepsia nez nic) budes s nim len dalej zbytocne stracat cas. Richard ma pravdu, ponahlaj sa, vyprazdni bez jeho vedomia docitsta byt a uz v zivote s nim nekomunikuj. Ten dalsi chlap bude urcite lepsi :-)