Boli sme spolu takmer 6 rokov. Nedavno mi na dovolenke sluboval, ze si vie predstavit mat so mnou dieta a svadbu. Je mi 30 a pred par dnami som od neho dostala sms, ze je KONIEC. Ked som mu s placom volala, ze co to ma znamenat, povedal, ze to bude pre obidvoch lepsie a ze ku mne uz nic neciti a chce to skusit s inou. Zostal cely vikend v BA a mna nechal samu, opustenu v nasom spolocnom byte vo Viedni. Jazyk este dobre neovladam, kedze sme tu byvali len rok. Prve dva roky sme sa velmi lubili a ked som sa rozhodla za nim odstahovat do zahranicia zacali problemy. Byvali sme u jeho rodicov 2 roky. Boli tam same hadky medzi jeho rodicmi, nedorozumenia, konflikty s jeho matkou, s ktorou som musela o neho bojovat. Nastastie sa nam minuly rok podarilo najst byt vo Viedni, kde nam bolo dopriate byvat spolu len 4 mesiace!!! Jeho mladsi brat sa rozisiel s frajerkou a prichylili sme ho k nam, kde zo 4 slubenych noci prespaval doteraz u nas. S partnerom som sa hadala, plakala, ze neexistuje, aby som nemala pravo na sukromie a jeho brat by bol stale u nas. Ale nic nepomohlo. Rodina je rodina. Nase spolocne chvile sa minimalizovali a vsetko sa tocilo len okolo brata. Oni dvaja si vyplnali cas a ja som sa stavala v zivote mojho partnera nepodstatna a bezvyznamna. Do toho sms-ky a kontrola od jeho matky, co robi, co jedol, kde je...Po sms, ze je koniec som prisla na to, ze si zalozil ucet na instagrame a tam ho ocarila nejaka baba, s ktorou si zacal pisat. Dokonca aj brat mu ju schavlil. Zajtra sa ma moj byvaly zastavit v nasom byte, aby sme sa v klude porozpravali a dohodli, co s bytom, nabytkom a inymi vecami. Ostala som v soku, ze nieco take je schopny, aj ked mi nedavno hovoril, ze ma miluje. Ja som uz tyzden nespala, nejedla a on zabuda na nas 6 rocny vztah v spolocnosti nejakej mladej baby. Jeho rodicia stoja pri mne a pomahaju mi. Dokonca pracujem aj v ich rodinnej firme. Poradte mi prosim, ako sa mam na nasom stretnuti chovat, co mam robit? Ostat alebo ist spat domov na SK?
opustil ma v 30ke
Vykasli sa na vsetky recicky ako sa mas s nim porozpravat a ze sa mozno vrati. Aj ak by sa vratil (napr ak mu novy objav nevyjde, a aj ty mu budes zrazu lepsia nez nic) budes s nim len dalej zbytocne stracat cas. Richard ma pravdu, ponahlaj sa, vyprazdni bez jeho vedomia docitsta byt a uz v zivote s nim nekomunikuj. Ten dalsi chlap bude urcite lepsi :-)
Mozno sa nechce viazat,staci mu jeho rodina mamicka co sa o neho stara.,mozno ho ovplyvnil ten brat zacal mu na teba hovorit nieco zle a ovplyvnil ho.Moznosti je vela ale asi sa snim stretni vyjasnite si to a posli ho k vode,Viem ze je to tazke,zvykla si si na neho ale ked sa stebou rozisiel takto bez dovodu len sms tak to bude mozno fakt neskor lutovat a nevie o co prichadza no nech si ma co chce a ty sa nejako s tam vyrovnaj,mozno ta cakaju nove stretnutia a nove zazitky a budes sa na vsetko po case inac pozerat
ak sa citis zle, a chces sa vyrozpravat mozeme popisat niekde cez mail
ahoj fialka.... poviem ti z vlastnej skusenosti - nesnaz sa hladat pricinu preco sa stalo, to co sa stalo.... z akejkolvek strany sa ty na to budes pozerat, bude to pre teba nepochopitelne... ty lubis, milujes, srdiecko ta boli.... on uz zrejme je ocareny niekym koho zrejme ani nepozna.... ale tak to uz byva, nove je nove, nove je nezname, nepoznane, neokukane... zachovaj si svoju hrdost! uvedom si svoju hodnotu.... najlepsie bude ked pristupis na to co chce on! sam si casom uvedomi, ze urobil chybu... teraz mu zbytocne budes nieco vysvetlovat, ze to co robi nie je spravne... teraz ma rozum (s prepacenim) v nohaviciach.... ini sa rozvedu po 20 rokoch, maju 50 a zivot ide dalej
Boze boze, nechapeem ze baby nevidia rozdiel medzi "Nedavno mi na dovolenke sluboval, ze si vie predstavit mat so mnou dieta a svadbu. Je mi 30..." a riadnym poziadanim o ruku a zasnubami atd. Muzi radi tvrdia ze sa to dnes nenosi ale nehladaju vacsinou nic ine len vyhody pre seba. Nastahovat sa, mat doma babu na full service a pritom si nechat stale otvorene zadne dvierka, ze co ak... Cudujem sa babam ktore vobec idu do takeho velkeho rizika ze zacnu spolocne s chlapom zit v jednej domacnosti bez poziadania o ruku, zasnub a svatby, teda formalneho zavazku zo strany oboch, hlavne muza. BABY, NEROBTE TO! Vy same prinasate na seb avelke riziko. Nie je nic zle povedat, milacik, rada budem s tebou byvat ale az po svatbe, zalozime si rdinu a budeme spolu stastni, takto to citim... a pozorovat ako sa chlap po takomtto vyroku zatvari. Ak cely rozziareny nebude suhlasit, jasne zlatko, lubim ta, je mi s tebou fajn, suved sa nemame kam ponahlat, pockajme, lubim ta... cokolvek menej, navrhujem bez ohladu na dlzku vztahu a ine okolnosti, sliapnut na brzdu a zaradit okamzitu spiatocku a vzdialit sa, teda aspon na nejaky cas (tyzdne, mesiace) bez ohladu ako to v tom momente bude boliet
Fialkaa, odpovede su podla mna jednoduche:
1.) Asi ta uz prestal lubit dost davno, asi hned po tom ako zamilovanost vysumela a mala prerast do zrelej a dlhodobej lasky , Zrejme bol s tebou zo zvyku ci pre ine dovody ako laska. Podla toho co pises, uz velmi davno si ta nezasluzil len ty si na to bohuzial neprisla skor
2.) Nedokazal sa vymilovat z lasky k jeho ovladajucej mamicke a nikdy to ani nedokaze - od takych treba okamzite utekat bez najmensieho zavahania a co najrychlejsie prec bez ohladu na to ako to v tom momente boliii. Ak baba od takeho chlapa neujde, cim dalej to bude boliet len viac a viac to je takmer na 100% iste
3.) Moja najlepsia rada: ODLOZ STRETKO tak o tyzden, dones stahovak alebo kamosov s velkym autom, zaplat im par sto eur a VYPRAZDNI TEN BYT. Do poslednej ihly potom a uz nikdy viac s nim nijakou formou nekomunikuj!! ! Uz nikdy sa s nim o nicom nebav. Ziadne "rozumne dohody" ako dalej po ozchode atd. Naco na take reci stracat co len gram energie! Nic ine si nezasluzi hnusak ktory sa po rokoch vztahu rozchadza smskou