poradte neurologa zo Ziliny a okoli

Príspevok v téme: poradte neurologa zo Ziliny a okoli
michal760519

pred 22 rokmi som mal tazky uraz hlavy - prerazenu lebku na pravej strane kovovym predmetom , ktory vybrali az pri operacii. dnes mam 40 rokov a na neurologickom vysetreni som nebol asi 20 rokov. mam mierne problemy s pamatou - horsie si pamatam na veci starsie ako 1-2 roky. chcem si dat znova urobit vysetrenie. poradte dobreho neurologa zo Ziliny alebo okolia aby som nemusel dlho cakat na termin - zaplatit si nie je problem. dakujem.

romanusaa

Jeej zuzula prepac, ze som sa zabudla ozvat. Ale je toho vela teraz na mna a neviem kam skor skocit :) neodkladala som to uz, nemalo to zmysel a najma uz aj moj muz zacat frflat, ze tolko sa chystam chystam a furt sa nemam k tomu aby som to vyriesila, tak som hned zdvihla telefon a zavolala som na kliniku, ze kedy by to slo a tento mesiac este tam mam zajst

zuzula28

romanusaa pre zdravie to je nič toľko peňazí hlavne neurológiu netreba odkladať pretože, neurologické problémy sa dokážu šíriť pomerne rýchlo a to nie je moc príjemné si myslím...v konečnom dôsledku žiadne problémy nie sú príjemné, ale rozumieš mi čo tým myslím nie? Už si skúšala do Spinnu volať, či to stále odkladáš?
Neriskuj, prajem ti veeeeľa zdravíčka.

romanusaa

Tak to nie je tak vela penazi, myslela som ze mi napises nejaku vyssiu sumu a aj nejaku inu cakaciu dobu, ale toto znie dobre tak do toho by som mohla ist, tam ked normalne zavolam a poviem im aky mam problem a tak tak mi daju termin a vybavene hej?

Erika14s

Romanusa vies co robilo to nejake dva tyzdne, cize nic strasne skor myslim ze pomerne velmi dobry termin dostala. Tiez bola na nervy ze ako tam pochodi ale teraz ked sa k tomu vrati tak hovori ze je rada ze sa na to dala prave na tej klinike. Co sa tyka platenia tak hej vysetrenie si hradila sama sa mi zda ze nejakych 30euro to vychadzalo.

romanusaa

zuzula aj mne sa az rozum pozastavuje ako to je so zdravotnictvom u nas, ale co narobime, my asi nic, musime hladat moznosti. Ja uz som si povedala ze cert to ber ze za vysetrenie si aj zaplatim ak sa mi lekar bude venovat

zuzula28

klarik tak to ti mohol rovno nejakému zavolať aby ťa vzal skôr, keď ťa trápia akútne zdravotné problémy, ja niekedy celému tomu zdravotníctvu nerozumiem. Možno by si teda mohla vyskúšať kliniku čo Erika písala, možno by ti predsa len vedeli skôr pomôcť.

romanusaa

Tu si teda ako dlho cakala? viem ze menej ako pol roka podla toho co si pisala, ale vie mi napisat konkretne kolko?
Lenze ono to na tejto klinike bude asi tak, ze za vysetrenie si musis zaplatit, kolko to asi robi?

Erika14s

..nemyslim si ze nejaky sukromny lekar sa bude tvarit ze by si ho otravovala aj ked vsetko je uz dnes mozne..sesternica chodi napriklad na neurologiu do ruzomberka do spinnu..mali lekari u nej podozrenie na roztrusenu sklerozu ale kazdy jej neustale presuval termin, tak nakoniec nasla tuto kliniku riesila s nimi aky ma problem a dali jej termin co najskor to bolo mozne, aby zistili, ci to podozrenie bolo opravnene alebo vobec nie...neviem si predstavit ze pol roka by niekde cakala na termin a nemala by tusenia na com je

klarik12

lenze tych sukromnych lekarov je tiez vacsie mnozstvo. a ja neviem kktoremu mozem doverovat. ktory ma vysetri poriadne a nebude sa tvarit ze ho otravuje ze som tam. chapes?. byva mi zle. co mi poradil no mam si vybavit vysetrenie u neurologa lebo vraj len to nas posunie dalej a az tak zistime preco mam tieto problemy.

zuzula28

klarik býva ti zle? ako si pochodila, čo sa týka všeobecného lekára? ten ti čo odporučil? akým smerom sa máš vybrať, čo robiť, keď takéto problémy sa ťa zmocnili, to ti nepovedal?