pred 22 rokmi som mal tazky uraz hlavy - prerazenu lebku na pravej strane kovovym predmetom , ktory vybrali az pri operacii. dnes mam 40 rokov a na neurologickom vysetreni som nebol asi 20 rokov. mam mierne problemy s pamatou - horsie si pamatam na veci starsie ako 1-2 roky. chcem si dat znova urobit vysetrenie. poradte dobreho neurologa zo Ziliny alebo okolia aby som nemusel dlho cakat na termin - zaplatit si nie je problem. dakujem.
poradte neurologa zo Ziliny a okoli
jasné že som sa stretla. Mám niekedy pocit, že u štátnych lekárov je neochota nákazlivá. Ja som si toho užila :) už teraz sa nad tým smejem ale keď som akutne potrebovala neurológa tak mi moc do smiechu nebolo. Odmietal ma skoro každý, termíny mi dávali až za rok, no bolo toho na mňa veľa. Klarik keď máš takéto problémy tak nečakaj a začni to riešiť u súkromných lekárov.
stretla si sa s neochotou lekarov?. vies mi o tom nieco napisat. tiez by som potrebovala nejake vysetrenia si porobit. kedze poslednu dobu mam stale zavraty a byva mi zle. a neviem prist na to co by mi to mohlo sposobovat. volala som minuly tyzden aj k neurologovi co som uz u neho raz bola. lenze ten ma terminy az na novy rok. a ako nech sa na mna nikto nehneva. ale nie som ochotna tolko cakat. ked ma to trapi
Michal potrebuješ to ešte akútne alebo už si to nejako vyriešil? ak budeš potrebovať pomoc kľudne sa ozvi rada ti poradím, pomôžem ;) pretože som si týmto prešla tiež plus ja som sa ešte aj stretla na začiatku aj s neochotou lekárov, tak už čo to o tom viem :)
nototo tak to je o niečom inom, keď to je ako všimné, ale keby išlo o zaplatenie na súkromnej klinike za vyšetrenie tak je to podľa mňa normálne. Ale takto ako si to ty napísal, to normálne nie je - najmä ak sa to deje v nejakom štátnom zariadení.
Pravdepodobne ti nedoslo, ze tu neislo o zlepsenie liecby, ale obycajny hyenizmus zo strany doctorky, ktora od chorej zeny zoberie
"vsimne". Niet svedkov, ze ???
Tak záleží od toho čo to bolo za lekárku. Osobne keby som mala maminu ktorá má takéto problémy, tak peniaze vôbec neriešim a snažila by som sa jej zaplatiť čo najlepšiu starostlivosť
tak napr. viem o jednej v Ziline, co zobrala 50 eur od starej pani s demenciu . Nech ttie peniaze nazveme akokolvek je to na grc.
michal píšeš, že nie je problém zaplatiť. Tak v tomto prípade by som sa určite obrátila na súkromnú kliniku, kde nebudeš musieť čakať dlho na termín a budú schopní ti poskytnúť starostlivosť na úrovni...predsa len tie súkromné kliniky sú na tom úplne inak ako štátne zariadenia
kludne vycestujem aj do Bratislavy. nie je normalne aby som na Slovensku niekoho nenasiel..
situácia s neurológmi v Žiline je podľa mojich informácií taká, že budeš rád, ak ťa vôbec niekto vezme a vyšetrí. Na výber môžeš zabudnúť.