ahojte všetci, toto bude trochu dlhší text, no potrebujem sa vyrozprávať a zároveň mám jednu otázku.
Pred niekoľkými mesiacmi som mala rozhovor s mojim kamarátom Petrom o našej spoločnej budúcnosti, o tom, či budeme tvoriť pár. Všetci naši kamaráti nás v podstate považovali za párik, ale oficiálne sme si to nikdy nepovedali, a preto som to chcela už vyriešiť, Zdalo sa mi, že by nám to mohlo fungovať po všetkých stránkach, no podľa jeho slov ma má síce veľmi rád, ale nie som tým dokonalým dievčaťom s kým by chcel byť a mali by sme tento "románik" ukončiť. Veľmi ma to vtedy ranilo, a povedala som si, že mi za také trápenie on nestojí. Bolo vidno,že aj jemu to je ľúto, že mi ublížil a že to bolo od neho asi skôr sebecké a nemyslel na mňa a moje pocity...Ubehol nejaký čas, on odišiel do zahraničia na pár mesiacov a ja som sa za ten čas dávala pomaly dohromady, Časom sa mi podarilo od neho odpútať a odpustiť mu a brať ho ako dobrého kamaráta. Neskôr som skúšala loviť v iných rybníkoch,no k nikomu ma to až tak neťahalo, aby z toho bol vzťah. Nedávno na jednej párty som bola s jeho najlepším kamarátom a skončila som vtedy s ním. Nebrala som tento krok nejako vážne, proste úlet..No ibaže tento najlepší kamarát mu to povedal. To, čo mi Peter potom povedal neprajem nikomu zažiť, cítila som sa ako najväčšia špina na svete-vlastne stále sa tak cítim. Hlas sa mu celý triasol a tie jeho oči..Až vtedy som si uvedomila,aká to bola hlúposť spraviť to, keby som vedela, aké to bude mať dopady, tak to nikdy nespravím..Nejako som si asi myslela, že keď je medzi mnou a Petrom koniec, tak sa ho to nedotkne, už je to aj dlhá doba odvtedy. Povedal, že som mu teraz veľa vecí uľahčila a za všetkým spravil hrubú čiaru. Na jednej strane nechápem jeho prudkú reakciu, veď on mi dal predtým košom (už vtedy spravil tú jeho hrubú čiaru,nie?) a na druhej strane som si vedomá týchto nepísaných pravidiel "nikdy si nezačínaj s jeho naj kamarátom/kou" a že som krava..Neviem, či som ublížila len jeho egu alebo ma mal stále rád..Asi ma doposiaľ nikdy nič viac nemrzelo ako toto. Riadne som sa pošmykla a bojím sa,že ho stratím ako kamaráta. Zažil niekto niečo podobné? Myslíte, že sa bude vedieť so mnou zase rozprávať, preniesť sa cez to a odpustiť mi to?
spravila som chybu
nikto neodpoveda, dalsia fake tema.. ach niektori ludia sa fakt nudia :D
Vyspať sa s najlepším kamarátom svojho priateľa?????
Vieš prečo sa k tebe tak zachoval? Možno preto, že si potreboval mnohé ujasniť. My chlapi sme iní, ako vy ženy. Vy sa už vidíte pod závojom a v bielych šatách pred oltárom. Ale my sa o týchto veciach musíme 100% uistiť, že "áno" túto ženu chcem, a chcem ju na celý život! Nie na jednu noc! To bol prípad aj tvojho priateľa Petra. Potreboval čas. A ty si sa za ten "čas" vyspala s jeho kamarátom... Vieš, za čo sú považované takéto ženy? Odpovedz si sama.
... "ľahký úlovok" za veľa nestojí....
Pocit viny má aj Petrov kamarát ?
Musel predsa vedieť že Peter sa k tebe vrátil len ti to zabudol povedať.
Podľa mňa sa Peter nazlostil sám naseba že sa ťa nedržal .Uvedomil si že žiješ až keď si si užila z jeho kamarátom ktorý mu to hned velmi rád povedal.Ten kamarát má určite aj nejakú spoločnú fotku. ak by sa mu neverilo.......ps.keď dvaja spolu chodia určite o tom vedia obaja!!!! Davajú si to najavo .Medzi hlavne prejavy lásky patrí............
Preco by ti mal nieco odpustat, nic zle si neurobila, neboli ste vo vztahu. A ano, ego, preto sa ho to dotklo, ako si si to dovolila.
Mozno sa tiez boji, ze pride o kamarata, ze sa teraz bude vlacit len s tebou. Alebo je este mozne, ze pred kamaratom sa tvaril, ze ste vo vztahu. Ale najskor je len urazeny.
Podstatne je, ze ty sa nemas preco citit vinna, nikoho si nepodviedla, nic zle si neurobila. Ci este bude kamarat je tazko povedat, nechaj to na nom.
kamarát? toto ma vie vždy tak pobaviť :D
hlavne si to ujasni ze co to je??!! lebo ja s mojimi kamaratmi neplanujem buducnost.. !
bud je to tvoj ´jebák či nabiják alebo frajer, milenec... ale NIE kamarát!
Netrap sa... urcite si neurobila chybu TY. Ved on ti predsa povedal, ze NIE SI ta PRAVA! Ty si sa trapila, dufala si, ze si to mozno rozmysli.... no nie... nerozmyslel. Odisiel do zahranicia a ty si ho nezaujimala. A zrazu chce zo vsetkeho vykorculovat ako sam pan NAJdokonalejsi a teraz ked si sa uz z toho pocitoveho ,, pekla ,, ako tak dostala ta do neho zase dostat. Keby chcel byt s tebou tak by bol. Mozno si uvedomil, ze nikto nie je tak dokonaly, a to co mozno chcel hladat nenajde. Pretoze vacsinou je to tak, ze clovek si mysli, ze mozno niekde na neho caka nieco lepsie... no vacsinou najde uz len horsie. Urcite sa netrap. Bola si sklamana, po case si si uzila. Kasli na neho, pride ten co ti povie, ze si ta prava aj s tvojimi prednostami a nedostatkami. Ver mi :-)
Neviem ked sme mali tak 18-19 tak sme si s niektorimi chalanmi taketo "frajerky" aj povymienali .. a v dobrom.
Ale jeho sa ocividne dotklo.
Áno, to je typické, že žena si v takomto prípade ešte vyčíta, že to ona spravila chybu. To, že ťa kamarát poslal pred hojnou dobou do prdele a že sa iný chlap vyspal s kamarátkou svojho najlepšieho kamaráta a ešte sa mu s tým aj pochválil a teraz nad tebou obidvaja ohŕňajú pysky, to je akože v poriadku. Prosím ťa, pozbieraj sa, maj trochu ženskej hrdosti. Obaja ťa využili, jeden tak, druhý onak, obaja sú nezrelí sebastrední tupci a nezaslúžia si, aby si sa kvôli nim trápila. Vykašli sa na nich oboch. Veď po svete behá toľko normálnych správnych chalanov, ktorí si určite budú lepšie vážiť priateľstvo či vzťah s takou babou ako si ty.
on ta nechal nie ty.. toto by platilo ze si svina ak by si ty nechala jeho a este sa vyspala s jeho kamaratom...
skor by som povedal ze ten kamarat sa nemal vyspat s tebou...
inak sprava sa ako male decko... neries to