Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problémom je priateľova minulosť

Príspevok v téme: Problémom je priateľova minulosť
dada12345

Ahojte, som s priatelom 1,5roka, sme stastny par mame sa moc radi.
Problemom je, ze priatel je z nekompletnej rodiny, maju v rodine rozvratene vztahy, jeho mama lietala v nejakych dlzobach, z ktorých cast prešla aj na mojho priatela a odisla do zahranicia.

V mladosti mal priatelku, ktorá po ich rozchode prisla ze je tehotna, mal nejaky doklad zo zahranicia ze tam robila v bordeli, bol aj sud, testy DNA nechcela.

ja som ju teraz po dlhej dobe nasla na nete a ma tam fotky dietata, pripada mi ze chlapec ma priatelove črty,on sa k tmu uz vracat nechce, vraj ma dokazy ze robila v bordeli a testy dna nechcela tak to uz teraz nechce riesit.

neviem komu mam verit. moj priatel si uz zalozil svoj zivot, ma pracu, vlastny byt pekny vztah so mnou a toto vsetko je uz minulost ale mna to tazi,ta neistota, co ak je jeho alebo ma v niečom klame?

co mam robit?

0vecka

neviem111111 to nevies mozno je to tak ako hovori ona sa ukludni a budu mat 3 deti ...
podla toho co hovori tak je to trosku divne a az tak sa nedivim ze ju to zaujma...lepsie teraz ako potom ked ju nabucha a zisti ze chlapec uz jedno vyzivne plati

neviem111111

no tak potom nejsom s clovekom, ktoremu neverim. toto je podla mna chore. aj tak tym nicomu nepomoze a ten vztah sa narusi este viac.

0vecka

neviem111111 patrat by mala preco lebo jej to neda spavat... inak tiez je to blbost sa takto sparat v sukromi ale typujem ze nevie inak

neviem111111

ja naozaj vobec nechapem, preco by vobec mala patrat. ved on sa jej s tymto vo svojej minulosti zdoveril, nemusel jej hovorit vobec nic a vie o tom aj tak, liezt za byvalou je uplne chore, na jeho mieste by som vztah ukoncila, keby som sa nieco take dozvedela. tak bud mu veris alebo nie. ked mu neveris natolko, ze mas potrebu ist za byvalou a zistovat si veci, tak ten vztah je uz aj tak tak naruseny, ze nema sancu.

0vecka

kabel a? aj kebyze si navymysla tak aspon dievca vie ci sa ma dalej zaujimat. Co ked jej povie ze bezi prave sud o urceni otcovstva? Moze si vypytat od svojho partnera infomacie zo sudneho spisu a hotovka.

to ze jej byvala nepovie pravdu je mozne ale moze sa aspon posunut dalej a dopatrat pravde.. a nevies mozno potvrdi jeho verziu..

kazdopadne sa tak skor dopatra ze ako to je ako tuto na fore...

kkkkk

Súdy sa dajú naťahovať, rôznymi obštrukciami, priznanie otcovstva sa môže takto ťahať roky. To, že neplatí výživný vôbec neznamená, že nie je otcom. Plno mužov je magorov a skrytých psychopatov, veľa žien si radšej rozmyslí, či tých pár šupov na výživnom, ktoré horko ťažko od neho vymôže radšej oželie a pán magor jej za to nebude liezť do života. Myslím, že dotyčný nehovorí celú pravdu a asi má pred tebou čo skrývať, keď jeho vyjadrenie nie sú úplné a nerád to rieši.
Pekný vzťah to asi nie je, keď nevieš o ňom naozaj všetko a vôbec, dávaj si veľký pozor na takých, ktorí sa v minulosti voči svojim priateľkám nepekne zachovali.

kabel

navyše súd nedá platiť výživné tomu, kto nie je podľa DNA otcom, ak matka robila prostitútku. Ak to výživné platí, tak je to celé úplne inak, ale môj názor je ten, že žiadne výživné mu súd platiť neurčil.

kabel

Ovecka a kkkk, to akože si myslíte, že tá bývalá by súčasnej povedala krištálovočistú pravdu o tom, ako to bolo? Ak ho má v zuboch, tak jej narozpráva čokoľvek, aby sa mu pomstila.