Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problémom je priateľova minulosť

Príspevok v téme: Problémom je priateľova minulosť
dada12345

Ahojte, som s priatelom 1,5roka, sme stastny par mame sa moc radi.
Problemom je, ze priatel je z nekompletnej rodiny, maju v rodine rozvratene vztahy, jeho mama lietala v nejakych dlzobach, z ktorých cast prešla aj na mojho priatela a odisla do zahranicia.

V mladosti mal priatelku, ktorá po ich rozchode prisla ze je tehotna, mal nejaky doklad zo zahranicia ze tam robila v bordeli, bol aj sud, testy DNA nechcela.

ja som ju teraz po dlhej dobe nasla na nete a ma tam fotky dietata, pripada mi ze chlapec ma priatelove črty,on sa k tmu uz vracat nechce, vraj ma dokazy ze robila v bordeli a testy dna nechcela tak to uz teraz nechce riesit.

neviem komu mam verit. moj priatel si uz zalozil svoj zivot, ma pracu, vlastny byt pekny vztah so mnou a toto vsetko je uz minulost ale mna to tazi,ta neistota, co ak je jeho alebo ma v niečom klame?

co mam robit?

Renerenerene

"moj priatel si uz zalozil svoj zivot, ma pracu, vlastny byt pekny vztah so mnou a toto vsetko je uz minulost " co mam robit ?
NAPIS SI NA CELO ZE SI SPROSTA , pane boze preco zeny dokazu na peknom vztahu najst milion chyb a znicit ho

0vecka

kkkkk jj asi tak..na mieste hzakladatelky ak to vo mne hloda by som siel za tou slecnou a spytal sa jej ze ako to bolo...

dolezite je ci plati vyzivne alebo nie...

kkkkk

To že robila v bordeli je úplne irelevantné, to že špiní na svoju expriateľku, ktorá sama vychováva dieťa vôbec nie je pekné.
Bordel je len zásterka, nepodstatná informácia. Či je dieťa jeho, alebo nie tiež nevieme, môže sa roky naťahovať a zapierať otcovstvo, či odmietla testy DNA je tiež len jeho vyjadrenie, ktoré nemusí byť pravdivé. Ak ti naozaj záleží na tom či sa na neho môžeš spoľahnúť, tak potrebuješ vedieť celú pravdu a tú sa z jeho interpretácie nedozvieš.

neviem111111

preco by mal platit na dieta ktore asi ani nie je jeho? keby bolo urcite jeho, byvala by s testami DNA suhlasila.

kkkkk

Neveští z toho nič dobré, ktovie ako sa zoznámili, ktovie kto je otcom, ktovie či sa z toho len nevykrútil a ani na svoje dieťa neplatí, nepomôže. Spoj sa s ňou a zistíš o ňom viac. Tieto veci fakt treba riešiť, potom sa nedivím, že existujú prípady, kedy má muž s každou ženou jedno dieťa a každú opustil a tých detí je viac ako dve. Nehádžte všetko na je ex, skúste si zložiť ružové okuliare, aby ste aj vy nedopadli rovnako.