CO na kasel?

Marosko-n

Pijeme GGW liečivú vodu už 18 rokov a nekašleme ani nechorieme.
Potom na razantnejšie rozpustenie hlienov v našom tele používame Smrekovobylinkový elixír.

tonik78

jednoznačne už spomínaný cibuľový sirup, mne zaberal ešte ako faganovi s bratom a teraz zaberá aj mojim ratolestiam a že sa na nich prilepí hocičo..., skús pozrieť nejaký recept, aj tu napríklad: imunita.online vyskúšaj ho podávať pár dní a uvidíš

ddianna

Kazdemu zabera nieco ine.Zalezi aky kasel clovek ma.Ak mas suchy,musis uzivat sirup na suchy kasel.Dobry je calcium v kombinacii so stoptusinom,a pneumolysinum,,mozno som nenapisala nazov az tak spravne...Obsahuje kodein,Na vlhky kasel si musis kupit sirup na vykasliavanie.Napr robitusin,flawamed atd...Ak sa uziva sirup na vykasliavanie pri suchom kasli,tak sa moze stat ze kasel sa este zhorsi.Hedelix patri medzi slabie sirupi.

nika82

aka je pricina toho kasla? liecila by som pricinu a nie priznak
ak chce niekto liecit plucne chlamydie, mykoplazmy alebo cierny kasel sirupcekom, tak dakujem pekne

ANGEL-DEMON

tento už od detstva poznam :-) stará klasika by som povedala, najlepšie je ho nakvapkať na lyžičku cukru a nechať rozpustiť v ústach...

mate59

Výborný je i skorocelový sirup.Dá sa pripravit doma z listov skorocelu a presypať cukrom.Až je sirup čierny,je hotový,scediť, v chladničke vydrží dlho.Účinný.

gastanko2016

na kašeľ je výborný starý dobrý cibuľový sirup. Mne ho mamina dávala už ako dieťaťu pri kašli a nachladnutí. Cibuľa, citrón a med sa prekladajú a za pár hodín pustia šťavu. Tá sa potom podáva po lyžičkách. Len sa musí pripravovať každý deň čerstvý.