Ahojte. Viem, ze tu uz boli podobne temy, avsak ani neviem, ci som citala niekedy o takom extremizme, ako sa deje u mna v domacnosti. S priatelom spolu zijeme 15 mesiacov v zahranici. Obaja sme slovaci, on tu zil uz dlhsie a ja som sa za nim po skonceni VS odstahovala (mali sme vztah s jednou vacsou prestavkou od roku 2013).
Nas zakladny problem je v tom, ze priatel sa so mnou odmieta milovat. Odkedy spolu zijeme, milovali sme sa asi patkrat a od oktobra 2015 vobec. Ziaden oral, ziaden petting, ziadna sprcha, nic. Snazila som sa s nim o tom rozpravat nespocetne velakrat. Na zaciatku mi vravel, ze "nie je velmi na sex" (ako asexual mi nepripada, viem, ze spal s viacerymi zenami a ze mal aj nezavazne vztahy) Medzi nami dvoma bolo toho sexu vzdy pomenej, ale toto je uz extrem. V poslednom case sa so mnou o tom odmieta bavit, vraj sex nepotrebuje, neverny mi nie je, nechyba mu to, vraj to nie je o mna. Pocas nasho rozchodu pred dvoma rokmi mi povedal, ze som ho dostatocne nepritahovala (ako dovod rozchodu uviedol iny dovod). Ked mu poviem, ze ked si mysli, ze s inou by to bolo ine, tak mi na to odpovie, ze v tom to vobec nie je. Ze so mnou nie je kvoli sexu, ze si ma vazi pre ine veci.
Ja vsak odmietam verit tomu, ze uz rok nemal sex.
Neviem, co k tomu viac dodat :( Je mozne, ze je asexual? pritom po zenach pocumuje aj v mojej pritomnosti dost okato a minule predomnou jednu okomentoval (len tak pre seba, ta dotycna to nepocula), ze ma pekny zadok. Dost sa ma to dotklo.
Vzdy, ked mu poviem, ze toto nemoze skoncit z jeho strany inak ako neverou mi povie, ze to su len moje vymysly a uzkostne stavy. Uz nevladzem :(
neviem, co s nim. nepomoze ani masazny olej, ani romanticka vecera pri svieckach u nas doma, ani erotike spodne pradlo. Vzdy povie, ze je unaveny z prace (zariaduje si teraz svoju vlastnu advokatsku kancelariu) a ze je unaveny z rekonstrukcie domu (od februara 2015 rekonstruuje stary dom, v ktorom teraz byvame a este u seba mame teraz jeho mamu).
Neviem, co dalej. Zacinam mat pocit, ze sa velmi vzdialujeme. Zacinam mat pocit, ze je so mnou len z rozumu, lebo ako sa velakrat vyjadril, lepsiu, obetavejsiu a milsiu by nikdy nenasiel. Navyse ma ma jeho matka velmi rada. Uzn som mu aj povedala, ze pokial je so mnou preto, ze lepsiu a obetavejsiu nenajde a zabavat sa bude inde, tak takyto vztah nechcem. Povedal, ze su to len moje uzkostne stavy a konspiracne teorie.
Som blazon ja alebo on?