Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa stať alfasamcom?

Príspevok v téme: Ako sa stať alfasamcom?
niesom feši

Môj problém je že závidím svojmu dobrému kamošovi a zároveň aj kolegovi aké má úspechy u žien a je medzi nimi obľúbený. Či mladé či staršie od neho, všetkým vie tak poblázniť hlavy že ho milujú buď ako dobrého kamaráta alebo asi aj niečo viac. Je tak pekný a zároveň sa tak správa suverenné že si ich všetké doslova všetke získa za pár minút. Vie sa tak suverenné správať, tak vyjadrovať, ten jeho postoj tela, tie pohyby že zblbne každú. A to jeho vyjadrovanie, je taký drzý k ním a zároveň aj džejtlmen vo vyjadrovaní. Ako by to baby povedali že je tak chutné drzý alebo niečo podobne. Proste príde, dá sa do reči, tie pohyby, vystupovanie. Nemá problém žiadný. A je pekný ako myslím že vzhľadovo ženy priťahuje lebo má taký južanský vzhľad niečo ako henten spevák iglesias. Kde príde niekam posedieť hneď baby okolo neho, mám pocit že lepšie mu je ak je obklopený babami než kamošmi. Je pri nich ako ryba vo vode. Závidím mu ja taký nedokážem byť. On jednú chytí za pás, druhú okolo pliec, ďalšej pleskne po zadku a všetke mu to tolerujú kdežto ja keby som si toto dovolil by mi hneď jednu vylepili že som úchyl a on môže všetko. Všetko mu prejde aj keď niečo vyvedie. On sa snáď narodil pod šťastnou hviezdou alebo čo. Je taký chcený u žien ako vidím. Príde niekam a už je centrom diania. Je akoby idolom žien. Ma super postavu, vzhľad, vystupovanie. Normálne by som chcel byť ním. Ako to robí? Ako si tak môže niekto veriť? Chce nejakú nemá problém, vie im tak ťahať medové motúzy popod nos tými rečami, pohľadmi, pohybmi že každá jedna mu nato skočí. Niekedy ho mám chuť zabiť ale viem že to by som neurobil lebo je pre mňa vzor a chcel by som sa to od neho naučiť ako ísť na ženy a mať úspech u nich. Je to môj kamarát ktorému ticho závidím. Byť tak v jeho koži....

kiarrina

Niekto sa proste narodi ze bude taky to je caro osobnosti ze vie zaujat ale ty mas svoju osobnost ty si taky tak sa netrap ze on je taky ,keby sme boli vsetci rovnaky tak ake by to bolo?Hlavne ze zostanes prirodzeny a nebudes sa na nikoho hrat to sa ceni a staci ked si najdes jednu co to oceni nemusis mat okolo seba harem.Mozno si myslis ze nie si zaujimavi ale niektorim zenam inponuju prave typi co nie su vystredne a ukecane.

Bea 22

nechci byť ako tvoj kamaráti/kolega. Ja takých mužov nemusím veľmi. Si to nafúkanci s prázdnymi mozgami. Veľa si o sebe nahovárajú. Si myslia že sú neodolateľní ale len pre hŕstku tupých žien.
a ver tomu že taký si nikdy nenájde trvalú partnerku lebo každá normálna žena zpozoruje že sa mu veriť nedá a nedokáže jej byť verný lebo sa točí okolo každej sukni. Aj keď si frajerku nájde dlho pri nej nevydrží lebo ho časom omrzí a bude hľadať inde. Vlastne nebude oni samé pricupkajú lebo ním budú očarené. A on neodolá. Takže taký to muž nikdy nenájde šťastie v láske lebo ho hľadá vo všetkých ženách nie len v jednej. Ani manželstvo mu nevydrží ver mi poznám takých. Striedajú frajerky ako ponožky a aj keď sa oženia budú neverní. Im nestačí jedna oni chcú skoro každú čo sa im zapáči.
takže buď rád že niesi ako on. Jeho šťastie u žien je vrtkavé zatiaľ čo ty si nájdeš tú pravú s ktorou budeš šťastný.

Casper

Niesom Feši - Nemusíš mať sixpack na bruchu, ani byť milionár, ani vlastniť Lamborgini. Stačí keď si zoberieš z tvojho kolegu príklad. Spozoroval si jednu super vec. A to je tá, že k ženám je aj drzí, ale vie sa chovať ako Gentleman. Presne taký typ muža, ženy chcú. Samozrejme ostaň sám sebou a prehodnoť, ako sa ním inšpiruješ. Veľa šťastia a nezáviď. Môžeš byť rovnako úspešný ako tvoj kolega. ;)

Loptoš

Niekto má na niečo talent a druhý musí tvrdo makať a dosiahne len časť úspechu talentovaného.Ty si asi ten druhý prípad .Keď človek nemá dobrú postavu od prírody musí športovať .Tak začni makať .Osobne poznám človeka ktorý v mladosti nebol spokojný zo svojou postavou a hanbil sa na telesnej v škole obliecť do trenírok a závidel dobre stavaným spolužiakom.Dnes po 20-tich rokoch a bolo už aj pred 10 -timi z tých dobre stavaných sú zaprdenci a pupkáči a on sa stále udržiava vo forme.Heslo :nie je dôležité ako začneš ale ako skončíš. Čo sa týka toho byť oblubeným:dnešnej dobe je oblubenost na ukor falošnosti a uprimnosti.oblubený si vtedy ak druhým rozprávaš čo chcú počuť a nie si k mím úprimný.Keď budeš mať otvorené oči zistíš čo ženy chcú.Staň sa tým.Nie naoko ale naozaj.Každá žena chce byť milovaná a vážená.Buť milý pekne sa k nim chovaj aváž si nie len ženy ale aj ludí okolo seba.Nemôžete byt dvaja rovnaky na jednom mieste tak but sam sebou pozoruj v čom spravil tvoj kamarát chybu a bu.dlepši .Neverím že všetky ženy ho milujú lebo ženy sú závistlive(baby prepáčte prosím)Ty môžeš byť perfektný možno pre tú pravú ktorá ta bude milovat a bude vidiet v tebe čo ty možno nevidíš.Aaaaha ty chceš byť kasanova.Ale toje povrchné a takýto ludia nie sú naozaj štastnými vo vnútri sú prázdny.Ale to zistíš po rokoch ked budeš vedieť žiť a to. už budeš ale nebudeš chciet byť alfasamcom.Že len poučujem? Dobre ideme na to:Skoro každá žena chce chudnúť naštuduj si alebo sa stan trenerom v posilke a si kanec...skoro Každá žena je sklamaná či už z nas chlapov alebo zo života alebo oboch a potrebuje aby ju niekto vypočul urob to a budeš bližšie k oblube nemusíš mať hned riešenie ale aspon povzbudenie.Ženy potrebujú oporu staň sa ňou .Nájdi východisko v každej situácii si iný ako ostatný .Každá žena je rada ked ju niekto pochváli najdi nieco pekne na tom druhom a povzdvihni to nad ostatne.Nie lacná chvála tá je priezračná ale naozaj niečo čo si ceníš len ty.Ženy rady rozprávajú o sebe počúvaj ich vela sa dozvieš.

kkkkk

Chcel som tým povedať len to, že u žien je počet sex. partnerov pomerne vyrovnaný, nemajú problém mať sex, pre mladú babu je to tá najjednoduchšia vec, ktorú môže získať. Nič nehovorí o tom či je alfa, alebo beta. U mužov je to tak, že sú tí čo to so ženami vedia a tam sú desiatky až stovky žien a na druhú stranu existuje pomerne veľká skupina panicov.
Ale inak k zakladateľovi, buď happy, že si stále vo veku, keď riešiš chobotiny ako sa stať vedúcim miestnej svorky a potom zaradom premr*ať pol mesta.

vaporwave

Alfa ujo kkkk ale ty si to asi nemyslel tak s tymi zenami asi:-) ale aspon mozme nastolit novu otazku ze ci by takyto alfa male chcel tiez len alfa female a nie tie beta f....a pod. ?

vaporwave

alfa ujo "kto mal koľko sex. partnerov, u žien žiadny problém"

no u žien to je také iné trocha...ja som este zatial velmi neopcula ze by u žien bol počet sex partnerov indikátorom alpha female (vacsinou toto správanie zvyknu ludia označovat pejoratívnymi výrazmi aj to aj ked ide o vyssie pocty, alebo o ziadne...), ani nikde nevidim nejaky velky zaujem zien stat sa alpha female..

michael067

Fantasy preto lebo ešte stále sa väčšina ľudí riadi pudmi, nie rozumom.
Su ženy ktoré si povedia keď ich muž ignoruje: "Hmmmmm ignoruje ma to môže znamenať že je samostatný, dokáže sa o seba postarať sám atď, budem to skúšať snáď ho zlomím. Toto mi ženy hovorili.
Takých žien je menšina, ďalšie sú potom také ktoré potrebujú od mužov pozornosť a tých je väčšina.
Su rôzny ľudia pre niektorých môžeš byť alfasamcom keď jej dovolíš mať sex aj s inými mužmi okrem teba :D
Ako napríklad tu: www.youtube.com