Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa stať alfasamcom?

Príspevok v téme: Ako sa stať alfasamcom?
niesom feši

Môj problém je že závidím svojmu dobrému kamošovi a zároveň aj kolegovi aké má úspechy u žien a je medzi nimi obľúbený. Či mladé či staršie od neho, všetkým vie tak poblázniť hlavy že ho milujú buď ako dobrého kamaráta alebo asi aj niečo viac. Je tak pekný a zároveň sa tak správa suverenné že si ich všetké doslova všetke získa za pár minút. Vie sa tak suverenné správať, tak vyjadrovať, ten jeho postoj tela, tie pohyby že zblbne každú. A to jeho vyjadrovanie, je taký drzý k ním a zároveň aj džejtlmen vo vyjadrovaní. Ako by to baby povedali že je tak chutné drzý alebo niečo podobne. Proste príde, dá sa do reči, tie pohyby, vystupovanie. Nemá problém žiadný. A je pekný ako myslím že vzhľadovo ženy priťahuje lebo má taký južanský vzhľad niečo ako henten spevák iglesias. Kde príde niekam posedieť hneď baby okolo neho, mám pocit že lepšie mu je ak je obklopený babami než kamošmi. Je pri nich ako ryba vo vode. Závidím mu ja taký nedokážem byť. On jednú chytí za pás, druhú okolo pliec, ďalšej pleskne po zadku a všetke mu to tolerujú kdežto ja keby som si toto dovolil by mi hneď jednu vylepili že som úchyl a on môže všetko. Všetko mu prejde aj keď niečo vyvedie. On sa snáď narodil pod šťastnou hviezdou alebo čo. Je taký chcený u žien ako vidím. Príde niekam a už je centrom diania. Je akoby idolom žien. Ma super postavu, vzhľad, vystupovanie. Normálne by som chcel byť ním. Ako to robí? Ako si tak môže niekto veriť? Chce nejakú nemá problém, vie im tak ťahať medové motúzy popod nos tými rečami, pohľadmi, pohybmi že každá jedna mu nato skočí. Niekedy ho mám chuť zabiť ale viem že to by som neurobil lebo je pre mňa vzor a chcel by som sa to od neho naučiť ako ísť na ženy a mať úspech u nich. Je to môj kamarát ktorému ticho závidím. Byť tak v jeho koži....

Fantasyi

Prave naopak, rady zien v tomto ber velmi do uvahy, to muzi maju velmi velmi skresleny pohlad na to, co zeny naozaj chcu.

Ujasni si, co chces.
Chces trtkat sliepkokurvicky hlupe, ktore su dobre do postele, ale upozornujem na nic ine. Hlavne sa snaz zamedzit, aby otvorili usta.

Chces vztah, normalnu zenu, ktora nebude trtkat s mnohymi alfasamcami a jej gynekologicky vyter nebude plny vsakovakej havede, ktoru budes mat skor, ci neskor na svojom penise? Taka bude chciet, aby si padal iba k jej noham. Preco si preboha muzi furt myslia, ze zeny pritahuje, ked ich budu ignorovat, budu sa hrat na to, aki su chceni u zien atd.? Len preto, ze vacsina nedospelych chlapov chce dostat takuto zenu. Lebo normalne zeny taketo spravanie odpudzuje a vyseru sa na takeho chlapa. Ved to je uplne pubertalne a nedospele spravanie.

A este nieco. Nikomu nikdy nic nezavid, lebo nevies, co sa skryva pod povrchom. Vidis len A, ale nepoznas B.

kkkkk

Ako sa stať alfa *ujom ti neporadím. Ale sám vidíš, to sú tie štatistiky, kto mal koľko sex. partnerov, u žien žiadny problém, u mužov taký ako tvoj kamoš ich môže mať stovky, a potom je tam zástup panicov.

michael067

Rady žien ohľadne tohoto neber v žiadnom prípade do úvahy hovoria presný opak toho čo chcú alebo čo si myslia.
Alfasamcom sa staneš tak že nebudeš padať" k nohám žien kedykoľvek si tie ženy alebo ty sám zmyslíš, pevná voľa ovládanie seba samého a uvidíš ako budu ženy pozerať za tebou.

0vecka

blbost... da sa to naucit aj ked lahke to nieje... na zaciatok by som si pohovoril s nejakym kamaratom psychologom... mozes nieco najst aj na nete atd ale ono ak nemas za sebou tym psychologov tak to nebude vobec lahke...

Howling

Lolinka má úplnú pravdu....

jednoducho mám takého známeho, on jednoducho ide do baru, alebo von a proste je pre baby zaujímavý... To jednoducho vidím, tiež som mu závidel.... nebol nejak extra vymakaný, ale skôr sa staral o seba a hlavne dobre vyzeral, kdekoľvek som s ním prišiel pohľady žien sa nedali nevšimnúť, bol veľmi charizmatický, bola s ním sranda, vedel aj vážne rozprávať, vedel pomocť, v práci sa mu darí, našiel si priateľku a idú mať svadbu... skúšal som aj ja byť "alfa-samcom" ale jednoducho to nemám v sebe, som skôr tichší, vyzerám tak normálne, raz mi jedna žena povedala, že som ten typ, ktorého by si na ulici nevšimla a keď som sa jej opýtal na toho kamoša, povedala, že to je typ, ktorého asi žiadna žena nepriehľadne a hneď troška sčervenala... asi tak

lolinka

Alfa samcom sa nestaneš, nedá sa to naučiť, buď to máš v sebe alebo nie. Každý alfa samec pri sebe potrebuje beta samcov ktorí sú škaredí, nezaujímaví a ženy si ich nevšimnú, alfa samci pri nich vynikajú potom ešte viac. A to si ty pre tvojho kamoša.

I.

Málo na sebe pracuješ. To je celý tvoj problém. Za úspechom je pot, drina a potenie krvi. Keď si to uvedomíš, tak budeš mať všetko.
Ale čo chcem vlastne mať?!

ivobrick

A naco sa nim chces stat?
Podla mna by ti uplne stacila jedna zena, aby si este potom neplakal len pri nej, ze nevladzes :D

Ale vo vseobecnosti rob co ti radi angel demon, az na to fitko - nesuhlasim, ja som skaredy od narodenia :D chodim, nepomaha, preco? :D Tak hej klamem ale len trochu :P
Za druhe to je v tebe, ked budes mysliet opacne ako teraz tak to pojde, nie vsak pod tienom tvojho uzastneho kamarata.

Neboj sa vacsia skrata ako ja niesi, rozdiel medzi nami je ale ten ze ja nezozerem s@#% kvoli tomu. Je mi to fuk.

Filip TT

Ako byť alfasamcom sa od iného alfasamca neodnaučíš. Každý alfasamec je totiž "alfa" svojím vlastným spôsobom.

Čiže musíš nájsť spôsob alfovstva, ktorý je ti vlastný.

Alfasamec predovšetkým verí tomu, čo sa mu javí ako správne a múdre. A to, čo sa mu javí ako správne a múdre, to robí a to hovorí.

To sa potom ostatným javí ako sebaistota, ktorá im tak imponuje.

Keď budeš robiť a hovoriť to, čo sa aj tebe samému zdá byť hlúpe a nesprávne, tak sa budeš ostatným javiť ako slabý, ako beta. :)

I.

Som rád, že sa jeden spevák veľkého formátu uzdravil. Ja som Vám to prial ako prvý, hneď ako som sa o tom dozvedel, majstre.
Držte sa!