Umele mlieko

christine2

Určite vyskúšaj Sunar premium, má najlepšie zloženie ako materské mlieko, ja som na ňom odchovala dve deti, a naozaj mi z neho nevracali :) dúfam že sa vám to popraví držím palce

lianka22

Ja som o mlieko prisla pred par dnami, ale zatial dcerka vracia zo vsetkeho co som jej dala :/ nesadlo ani jedno umele

vrana80

Tak u nas je to tak isto, mladsia dcera uz mala tri roky teraz a stale si pyta Amilk Bifido 3, ja jej ho davam stale ked jej chuti. V skolke nechce ani kravske pit ;-)

gabona1

Ahojte, tak my už pomaličky začíname aj s kravským mliekom, ale malý mi ho moc nechce, je to predsa len iná chuť ako amilk, dúfam, že sa preorientuje, že ho nebude piť až do dospelosti :). Ponúkam mu ho častejšie, aby si zvykol na chuť.

gabona1

Ahojte, my sme este stale na amilku..je to fakt super mliecko, som vdacna, ze moj maly ho ma rad. Aj ked je chory, tak je to jeho hlavna vyziva.

Zuzulik85

Stale sme ma 150 ml mliecka amilk kazde rano. Nedavno som stretla kamosku,ktora svojej 3 rocnej dcerke tiez este dava umele mliecko - podla jej nazoru je v nom viac vitaminov ako v obycajnom kravskom

stastnablcha

ahoj. ja si mylsim ze umele mlieko v troch rokoch uz nieje potrebne... tiez sme na amilku, som spokojna, ale ked bude mat mala tak 2 a pol roka tak planujem ist (ak to zdravie dovoli) na kravske..