Cestoviny

Príspevok v téme: Cestoviny
--Simona--

Dobrý deň chcela by som sa opýtať. Je zlé keď zjem veľa cestovín? Mám ich veľmi rada a chcela by som vediet že či sa z toho veľmi priberá prípadne s čím by sa mali jest. Vadí ak si k tomu dám trochu aj kečupu a syr? Koľko by som tak mohla zjesť aby som nepribrala? Ďakujem za odpoveď dopredu

Matyo

Pozri sa, kečup a eidam na cestoviny nepatrí, na tejto stránke sitalemvkuchyni.cz nájdeš plno receptov ako pripravovať cestoviny tak ako sa to má správne robiť ;-)

--Simona--

Dakujm vsetkym za odpovede
A este co si myslite o kombinacii uvarit pene napoli (citala som ze je to tak lepsie ako uplne uvarene) a potom na vedlajsej panvici dat lyzicku olivoveho oleja s cesnakom opiect do hneda dat tam cwstoviny nech nasiaknu pridat bazalku a potom nakonci v tanieri trochu kecupu a syr... myslite ze to je vela? (Myslim kalorii)

Moireal

Tak ako vravi anonym. Vsetko zavisi od toho ako si to pripravis. Ale aj taky dajme tomu morcaci rezen na prirodno je zas urcite zdravsi ako cestoviny z bielej muky. Samozrejme vsetko s mierou a ked si si nie velmi ista jedlom, vzdy pridaj k tomu kopu zeleniny a mas vybavene. :)

Anonym132

Záleží natom ako si tie cestoviny dáš. Ale v základe sú cestoviny určite zdravšie ako rezeň. Ak sa chceš zdravo stravovať ujo google poradí čo je zdravé a čo nie.