Dobrý deň chcela by som sa opýtať. Je zlé keď zjem veľa cestovín? Mám ich veľmi rada a chcela by som vediet že či sa z toho veľmi priberá prípadne s čím by sa mali jest. Vadí ak si k tomu dám trochu aj kečupu a syr? Koľko by som tak mohla zjesť aby som nepribrala? Ďakujem za odpoveď dopredu
Cestoviny
nie všetko celozrnné je ozaj celozrnné :D :D
a čo také celozrnné?
a ako sa to má akože správne robiť, hmmm???
Pozri sa, kečup a eidam na cestoviny nepatrí, na tejto stránke sitalemvkuchyni.cz nájdeš plno receptov ako pripravovať cestoviny tak ako sa to má správne robiť ;-)
Dakujm vsetkym za odpovede
A este co si myslite o kombinacii uvarit pene napoli (citala som ze je to tak lepsie ako uplne uvarene) a potom na vedlajsej panvici dat lyzicku olivoveho oleja s cesnakom opiect do hneda dat tam cwstoviny nech nasiaknu pridat bazalku a potom nakonci v tanieri trochu kecupu a syr... myslite ze to je vela? (Myslim kalorii)
kiežby cestoviny boli také zdravé ako si mnohí myslíme :D
Zbožňujem cestoviny. Tiež ich vždy žerem viac :)).
Tak ako vravi anonym. Vsetko zavisi od toho ako si to pripravis. Ale aj taky dajme tomu morcaci rezen na prirodno je zas urcite zdravsi ako cestoviny z bielej muky. Samozrejme vsetko s mierou a ked si si nie velmi ista jedlom, vzdy pridaj k tomu kopu zeleniny a mas vybavene. :)
Záleží natom ako si tie cestoviny dáš. Ale v základe sú cestoviny určite zdravšie ako rezeň. Ak sa chceš zdravo stravovať ujo google poradí čo je zdravé a čo nie.