Derealizácia

Príspevok v téme: Derealizácia
ja8

Ahoj. Nájde sa tu niekto, kto trpel DR (pripadne aj DP, ale ta uz trochu ustúpila) a vyliečil sa z toho? Da sa z toho vyliečiť vobec uplne? Mne sa spustila pred 3 mesiacmi (k tomu na zaciatku aj silná depersonalizacia, ta trosku ustúpila), dezorientácia v case (kolko je hodin, aky je den v týždni), velmi zhoršená pamät, horšie videnie, po mesiaci DR nastúpila nespavosť, hucanie/pískanie v hlave, nezáujem o vlastný zovňajšok, o priateľov a známych, o pracu ( bola to nová praca mojich snov, o ktorú uz som prisla), zhoršená komunikácia, nulové emócie.... Psycholog, psychiater, neurológ absolvované ( vraj nejde o duševnú poruchu, a teda riešenia v podstate nedali ziadne).
Prosim o rady vazne tych, ktorí si tymto syndrómom skutocne prešli a ako sa z neho "vyliečili", dakujem.

alibaba1

Jano ???

A co ma tema na fb "Skončme s AD, BZD a inými zavislostami." (este aj s chybami - dal som presny-skopirovany nazov) s derealizaciou, depersonalizaciou, mozg. hmlou???

ja8

nejake fóra som nasla na webe, ale vačšinou ide o ludi., ktorí to maju z amalganovych vyplní (v zuboch). Ja nemam ani jednu, a ani som nikdy nemala. Uz nemam ani ziadny stres, pretože v tomto stave mi je vlastne vsetko jedno.
Co mi ale nesedí je ta menstruacia (jej strata), pretože zeny, ktore maju tuto mozgovú hmlu menstruuju normalne...ja teraz prvykrat uzivam lieky/hormonálnu liečbu, takze teraz niekedy uvidím, ci sa po nich vobec menstruacia dostaví...a tiez nemajú tinnitus (pískanie v hlave), ci nespavosť ako ja.
Keby sa to dalo vymeniť, vyberiem si tristo iných chorôb radsej ako toto...toto normálny clovek ani nedokáže pochopiť,vidim to na svojich blízkych, ze tomu nerozumejú a nechápu co mi je

Dendy5

Skus pozriet stranky... nie si s tym sama... kazdeho moze postretnut taka epizodka, hlavne ked ma za sebou silnejsi stres ale su aj fyzicke priciny. .derealizace.wgz.cz .depersonalizace.info

michael067

Ak to bude neúnosné tak rady v tomto poradí:
Zmena stravy, viac času medzi skutočnými priateľmi a ľuďmi ktorý ťa berú takú aká si a majú ťa radi, Psychológ, Psychiater + tabletky, hospitalizácia, snažiť sa stým naučiť žiť, a ak to nebudeš zvládať tak tá úplne posledná možnosť po ktorej nie je cesty spať.