Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo by ste si vybrali vy?

Príspevok v téme: Čo by ste si vybrali vy?
pinkrose

Ahojte,mam taky problem...rok sa stretavam s istym muzom,priblizne 2-4x za mesiac...najprv to bolo cisto milenecky...(som mlada,bez vztahu a bez zavazkou,tak som si to mohla dovolit) lenze po case sme zistili,ze mame vela veci spolocnych,vzrastla tam dovera,nebolo to len o spani...ja som sa zamilovala...predtym som si presla roznymi sklamaniami a toto bol prvy muz pro ktorom som znova precitla..proste,zijem len pre ten den,ked som s nim,stale,kazdy den na neho myslim..poznate,aky je zalubeny clovek...chcel by si stale volat,pisat zalubene spravy,mat istotu,ze ho lubi aj druha polovicka...a to ma strasne trapi..:( podla vsetkeho,ano,ma ma rad,ale nieje zalubeny...a teraz neviem co mam robit...Stretavat sa s nim nadalej,aj ked ma dost boli chvila,ked niesom s nim( bojim sa mu aj napisat,aby som neotravovala,ale velmi ho tuzim pocut aj po zvysne dni...coho nasledkom je,ze som nervozna jak pes.),ale budem s nim moct byt aspon niekedy..alebo to cele uplne skoncit..lenze ked si predstavim,ze ho uz v zivote neuvidim,je mi strasne do placu,ostalo by po nom jedno velke prazdno,bojim sa,ze by som sa zrutila.....ani tak,ani tak...co by stw robily vy? dakujem....

pinkrose

Dakujem vsetkym za rozsiahle komentare,povzbudili ste ma...priznavam,bola som hlupa,ze som si myslela,ze bude z toho nieco viac...ale mozno vycitat cloveku,ze tuzil byt aspon na chvilu stastny?
kafe- myslim,ze to nieje o tom byt pripravena na plnohodnotny vztah..jednoducho,ked sa nabuduce zalubim,musi to byt spravny clovek :) a ano,rany su hlbsie,ale stale sa snazim nejako vstat...inak to spojenie " chirurgicky rez" je skvele,asi si ho zapamatam...:)

Marošš

ťažko radiť, ale keď si s ním šla do takéhoto vzťahu resp. po vzájomnej dohode že budete spolu len spávať pre vlastné potešenie tak si mala rátať s tým že v živote to už takto chodí že skôr či neskôr sa v takomto vzťahu jeden zamiluje a často je to práve žena nie muž. Muž takéto dohody využíva len aby mal kde vyprázdniť svoje plné gule podľa potreby a žena je len nástroj na uspokojenie jeho potrieb. Aj keď aj žene môže vyhovovať takýto vzťah lebo aj oni majú svoje potreby lenže ženy sú citovo orientované bytosti aj keď dnes sa to až tak tvrdiť nedá lebo potom by neboli prostitútky však.
ono zas je lepšie ak sa dvaja dohodnú že budú spávať spolu bez vzťahu ako by mali striedať partnerov a ohrozovať sa na zdraví(pohl. choroby)

ivobrick

Len trp. Teraz aspon vies aka si hlupa. To si mohla vydrzat ten mesiac a pol, tych par stretnuti.

Nabuduce to uz nerob, mozno nebudes musiet, ale to zavisi ciste na nom, vsak? Blba situacia.

kafe

čo by som si vybrala ja? Nehrala by som sa na tvrďasku, že mi stačí sex, keď túžim po vzťahu, láske, zdieľať svoj život s niekym... Už hneď na začiatku by som bola dostatočne úprimná k sebe, že ja chcem city, aj sex, aj vzťah v jednom.

Dievča, ty sa daj trochu doporiadku. Lebo to neni len o tom, že si si prešla sklamaniami vo vzťahoch, ale ty SAMA SEBE UBLIŽUJEŠ a situácie, ktoré ťa zraňujú si vytváraš. To prázdno čo v sebe máš, to nezacapkáš tým, že sa zavesíš na partnera a on dá tvojmu životu zmysel, chuť a farby. To potrebuješ vyplniť niečim iným - sebavedomím? radosťou zo života? fajn prácou, priateľmi, venovať sa sebe, rozvíjať sa, rásť? Neviem čo ti chýba. Máš rada samu seba? Ceníš si aká si?
Strach, že sa zrútiš - máš podľa mňa hlbšie rany, ktoré potrebujú zahojiť. Psychoterapia alebo rodinné konštelácie. Ak s tým niečo neurobíš, nezahojíš to zranené vnútro, čakajú ťa len a len ďalšie vzťahy, čo ťa sklamú. Just si vyberieš partnera, čo je nahovno. Tvoje nezahojené rany na srdci ti bránia nájsť si krásny, plnohodnotný vzťah po akom túžiš.

Kým nie si dosť silná to s ním skončiť, ber aj to málo, čo ti jeho prítomnosť ponúka. Prečo nie. Ale maj na pamäti, že je to LEN o SEXE. Nič viac medzi vami neni (aj keď z tvojej strany hej). A skôr ako sa od neho ťažko a bolestivo trhať, môžeš ísť na to aj pomaly a postupne - porieš si terapie. Vnímaj ako pomaly sa tvoje vnútro/ vnímanie mení, hojí, ako sa dokážeš od toho týpka odpútavať, prestane ti chýbať. Či je TOTO ale dobrý nápad a vhodné riešenie pre teba, TO VIEŠ TY. Ak ťa to oslovilo a chceš sa rozísť menej bolestivo, skús to a pracuj na uzdravení tvojho vnútra aj keď si ešte s ním. Dá sa to aj tak.
A ak máš dosť síl na to, spraviť čistý chirurgický rez, jednoducho to stopni a prestaň sa s ním stretávať. Ešte stretneš chlapa, pri ktorom nie len PRECITNEŠ ale ktorý ti tú lásku a pozornosť bude opätovať presne tak, ako po tom ty túžiš. Veľa síl ti prajem. Neboj sa, dáš to. A ak náhodou nie, tak to dáš na 250-ty pokus :)

adr1a.

Pink. Vsetci co ti sem pisu, maju vo vsetkom pravdu. Bagration ti dobre napisal. A nikdy nechod do vztahu kde viac stracas nez dostavas, vracia sa ti spät. Mozno sa ti pacil, vsak inak by si si s nim ani nezacala, ale sama vidis, ze teba to este vacsmi citmi pohltilo, zalubila si sa, a teraz budes trpiet nech sa rozhodnes akokolvek. Ale keby si to len dalej umelo predlzovala, utrpenie by ti to len zvscsovalo zvysovalo. Takze bud uprimna, povedz mu pravdu - ci a ako dalej, a zariad sa podla toho.
No vzdy zacinaj vztahom nez sexom. Sancu na buducnost lasku nemas ani pri jednom. No pri vztahu je vacsia sanca nadej perspektiva, lebo to iste chcete obaja. Tu je to vsak inak. On chcel sex a ty zas cez sex Jeho a s nim vztah lasku city

Messje

Si rozumna baba
Nedovol chlapovi aby ta videl len ako "istotu".
Ano,moze ta mat rad.Ale ty si pre neho sex.A ten ma rad.
Chci,aby si ta chlap vazil a mal ta rad pre ine hodnoty.Bude ti chybat a bude to tazke zo zaciatku,ale ver,ze budes na seba hrda,lebo si sa nenechala viac vyuzivat.
Ked by si po case zistila,ze uz ta nepotrebuje,lebo nasiel inu...to by bolelo viac.

pinkrose

upevnili ste ma v tom,co som chcela sama spravit...a este k tomu dodam...ano,stretavali sme sa len cez postel,lenze uz predtym mi bol ten clovek dost sympaticky,pretp som sa na to dala..a potom som uz do toho padla uplne...skoda ze on nie...