Ahojte,mam taky problem...rok sa stretavam s istym muzom,priblizne 2-4x za mesiac...najprv to bolo cisto milenecky...(som mlada,bez vztahu a bez zavazkou,tak som si to mohla dovolit) lenze po case sme zistili,ze mame vela veci spolocnych,vzrastla tam dovera,nebolo to len o spani...ja som sa zamilovala...predtym som si presla roznymi sklamaniami a toto bol prvy muz pro ktorom som znova precitla..proste,zijem len pre ten den,ked som s nim,stale,kazdy den na neho myslim..poznate,aky je zalubeny clovek...chcel by si stale volat,pisat zalubene spravy,mat istotu,ze ho lubi aj druha polovicka...a to ma strasne trapi..:( podla vsetkeho,ano,ma ma rad,ale nieje zalubeny...a teraz neviem co mam robit...Stretavat sa s nim nadalej,aj ked ma dost boli chvila,ked niesom s nim( bojim sa mu aj napisat,aby som neotravovala,ale velmi ho tuzim pocut aj po zvysne dni...coho nasledkom je,ze som nervozna jak pes.),ale budem s nim moct byt aspon niekedy..alebo to cele uplne skoncit..lenze ked si predstavim,ze ho uz v zivote neuvidim,je mi strasne do placu,ostalo by po nom jedno velke prazdno,bojim sa,ze by som sa zrutila.....ani tak,ani tak...co by stw robily vy? dakujem....
Čo by ste si vybrali vy?
Povedz mu o tom! A nech sa vyjadri, ako ta berie. Ale urob to. Pocitaj s tym ze sa dozvies veci, ktore pocut nechces. Lepsie povedane, urcite ti nepovie to co očkavas-ze je zamilovany atd. Mozno ta rad aj ma ALE chlap ta nebude nikdy brat uz ako potencionalnu partnerku, svoju lasku ai. ak mate dlhsi cisto len milenecky pomer bez vztahu-chodenia..vies co myslim. Baba sa vzdy casom zalubi, chlap opacne, ale nieje to pravidlo. Komunikuj s nim a podla toho sa zariad. Doporucujem pot6 uplne prerusit kontakt a spalit vsetky mosty. Natvrdo. Najdi si chlapa ktory sa do teba zalubi a nie toho co ta len po...
to je tazke nieco radit.. keby si bola najprv hladala lasku a potom postel, tak by si mala omnoho pozitivnejsie vyhliadky na vztah s nim. A urcite nema zmysel to v sebe dusit. Nemas co stratit. Povedz mu, ako to je a aspon budes vediet, ci ta ma rad aj on. Ale priprav sa na pravdepodobne sklamanie, lebo jemu to takto vyhovuje. Ma co chce, uplne zadarmo a bez namahy. Preto si najblizsie hladaj vztah, nie toto. Lebo z tohto sa len zriedkakedy vyvinie plnohodnotny vztah.