Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo by ste si vybrali vy?

Príspevok v téme: Čo by ste si vybrali vy?
pinkrose

Ahojte,mam taky problem...rok sa stretavam s istym muzom,priblizne 2-4x za mesiac...najprv to bolo cisto milenecky...(som mlada,bez vztahu a bez zavazkou,tak som si to mohla dovolit) lenze po case sme zistili,ze mame vela veci spolocnych,vzrastla tam dovera,nebolo to len o spani...ja som sa zamilovala...predtym som si presla roznymi sklamaniami a toto bol prvy muz pro ktorom som znova precitla..proste,zijem len pre ten den,ked som s nim,stale,kazdy den na neho myslim..poznate,aky je zalubeny clovek...chcel by si stale volat,pisat zalubene spravy,mat istotu,ze ho lubi aj druha polovicka...a to ma strasne trapi..:( podla vsetkeho,ano,ma ma rad,ale nieje zalubeny...a teraz neviem co mam robit...Stretavat sa s nim nadalej,aj ked ma dost boli chvila,ked niesom s nim( bojim sa mu aj napisat,aby som neotravovala,ale velmi ho tuzim pocut aj po zvysne dni...coho nasledkom je,ze som nervozna jak pes.),ale budem s nim moct byt aspon niekedy..alebo to cele uplne skoncit..lenze ked si predstavim,ze ho uz v zivote neuvidim,je mi strasne do placu,ostalo by po nom jedno velke prazdno,bojim sa,ze by som sa zrutila.....ani tak,ani tak...co by stw robily vy? dakujem....

poznamtotiez

Povedz mu o tom! A nech sa vyjadri, ako ta berie. Ale urob to. Pocitaj s tym ze sa dozvies veci, ktore pocut nechces. Lepsie povedane, urcite ti nepovie to co očkavas-ze je zamilovany atd. Mozno ta rad aj ma ALE chlap ta nebude nikdy brat uz ako potencionalnu partnerku, svoju lasku ai. ak mate dlhsi cisto len milenecky pomer bez vztahu-chodenia..vies co myslim. Baba sa vzdy casom zalubi, chlap opacne, ale nieje to pravidlo. Komunikuj s nim a podla toho sa zariad. Doporucujem pot6 uplne prerusit kontakt a spalit vsetky mosty. Natvrdo. Najdi si chlapa ktory sa do teba zalubi a nie toho co ta len po...

bagration

to je tazke nieco radit.. keby si bola najprv hladala lasku a potom postel, tak by si mala omnoho pozitivnejsie vyhliadky na vztah s nim. A urcite nema zmysel to v sebe dusit. Nemas co stratit. Povedz mu, ako to je a aspon budes vediet, ci ta ma rad aj on. Ale priprav sa na pravdepodobne sklamanie, lebo jemu to takto vyhovuje. Ma co chce, uplne zadarmo a bez namahy. Preto si najblizsie hladaj vztah, nie toto. Lebo z tohto sa len zriedkakedy vyvinie plnohodnotny vztah.