ahojte, priateľka si po dala prefarbiť vlasy na zeleno (aj ked som jej predtým povedal že to bude vyzerať otrasne). Síce ju stále milujem, ale v intímnom živote je to odvtedy na bode mrazu, nemám chuť na nič. Je to normálne že ma len kvoli vlasom už vôbec nepriťahuje? Čo robiť?
prefarbenie vlasov - nepriťahuje ma
pokiaľ sa jej to páči tak s tým nič nespravíš
Len taky detail. Ona si farbi takto vlasy, lebo sa to paci JEJ a ONA je tak spokojna. Zeny tu nie su iba na to, aby sa fintili kvoli muzom.
Môže niekto riešiť takéto nepodstatné veci?
Iste Adria, hlavne, ze tomu veris
Kooolko "novych" prenickov :D
Radost vas citat) Fantazii sa medze naozaj nekladu))
Yo srek, pamatam sa dobre na tu temu) jedine, co by chcela mat s tou babou spolocne, je mat mozno este raz jej vek)) ale ten moj je aj tak lepsiii :D
Inak, ja mam narozdiel od vas viete co?? ;)
GULE pisat sem nonstop pod mojim jedinym nickom a nebojim sa pod nim vyjadrovat svoje nazory myslienky postoje. A nehladim pritom, ci niekomu (ne)stupam na nieco alebo niekomu kamsi neleziem))
Nie ako vy a potom si nonstop menit nicky a z nich potom atakovat ostatnych))
Takze tymto aj koncim tu na vas reagovat trollovia, cii skor trulovia :D
Cao)
A co akoze? Pred tym si zas ukradla identitu niekoho ineho. Dufam, ze lieky, ktore mas, beries pravidelne. Dievky ta nepoznaju. Adria najprv si tu pisala, ze vlastny otec ide po tebe, lebo vedla v izbe masturbujes. Tam si sa zbratrickovala s Filipom. Uz si uvedom, ze si chora a prestan s tymto forom. Daj sa dokopy, aj svoj zivot a zacni pracovat.
adr1a. je zakomplexovana chudera, vypisuje tu ako po nej muzi tuzia a vsetci by ju chceli, a pritom je sama. No preco asi? Ked je vraj taka krasna a uzasna. Zial taka je iba vo svojich predstavách. Skutocnost je taka, ze ju nikto nechce, ziadny normalny chlap si taku kravu blbu na krk nezavesi.
A myslim, ze sem zacala od maja chodit))