Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prefarbenie vlasov - nepriťahuje ma

šrek

Deniska ona sa na taku iba hra, v skutocnosti je to tucna, zamastena, zakomplexovana, nezamestnana chudera, ktora si o sebe vymysla je to ta mirus, co tu vypisuje. Ja ju poznam osobne. Je chora na hlavicku chuderka, ma poruchu osobnosti, namysla si, ze je niekto iny.

denisaf.

Ja sa musim Adr1e zastat podla mna je to je dna rozumna baba a ze je sebavedoma to je len dobre vie o com je zivot nakolko mam rada jej prispevky tu na fore. Kiez by bola kazda baba tak pozitivne naladena a mala taku chut do zivota ako ona...

Pal do piče

Do piče šrek bola moja prezyvka nejaky debil tu kradne nicky... zakomplexovanci a hlavne ta prijebana Miruš piča kurva !

šrek

Adr1a.je trapna drbnuta krava, ktora ma narcisticku poruchu osobnosti. Robi sa tu krasna a uzasna, vraj chdi na nakupi, dovolenky niekolkokrat do roka, ma kopec priatelov a vsetci muzi po nej tuzia a je tu cele dni a noci. Akosi to nesedi :D uz jej to aj tak nikto neveri, ale je chora chudera.

Ronia

adr1a. - Ty máš teda nápady... ak si myslíš, že je to vtipné, tak sa poriadne mýliš. Ako keby si mala 15 rokov. A asi aj máš :) keď píšeš takéto blbosti. Si trápna.