ahojte, priateľka si po dala prefarbiť vlasy na zeleno (aj ked som jej predtým povedal že to bude vyzerať otrasne). Síce ju stále milujem, ale v intímnom živote je to odvtedy na bode mrazu, nemám chuť na nič. Je to normálne že ma len kvoli vlasom už vôbec nepriťahuje? Čo robiť?
prefarbenie vlasov - nepriťahuje ma
denisaf, Messje - dakujem kocky)
srek
Tak adr1u radsej spoj ku ropuche ako ku Mirus.
Ta s tym dievcatom nema zdaleka nic spoločné
Deniska ona sa na taku iba hra, v skutocnosti je to tucna, zamastena, zakomplexovana, nezamestnana chudera, ktora si o sebe vymysla je to ta mirus, co tu vypisuje. Ja ju poznam osobne. Je chora na hlavicku chuderka, ma poruchu osobnosti, namysla si, ze je niekto iny.
denisaf
No a za chvilku to dostanes aj ty :-)))
Ja sa musim Adr1e zastat podla mna je to je dna rozumna baba a ze je sebavedoma to je len dobre vie o com je zivot nakolko mam rada jej prispevky tu na fore. Kiez by bola kazda baba tak pozitivne naladena a mala taku chut do zivota ako ona...
Do piče šrek bola moja prezyvka nejaky debil tu kradne nicky... zakomplexovanci a hlavne ta prijebana Miruš piča kurva !
Adr1a.je trapna drbnuta krava, ktora ma narcisticku poruchu osobnosti. Robi sa tu krasna a uzasna, vraj chdi na nakupi, dovolenky niekolkokrat do roka, ma kopec priatelov a vsetci muzi po nej tuzia a je tu cele dni a noci. Akosi to nesedi :D uz jej to aj tak nikto neveri, ale je chora chudera.
Netrapna (i)ronia) Ked nejde o zivot ide o H))
adr1a. - Ty máš teda nápady... ak si myslíš, že je to vtipné, tak sa poriadne mýliš. Ako keby si mala 15 rokov. A asi aj máš :) keď píšeš takéto blbosti. Si trápna.