Čo ak prejaví záujem žena ako prvá?

Príspevok v téme: Čo ak prejaví záujem žena ako prvá?
NezadanáČajka

Ahojte, zaujal by ma Váš názor chlapi :) Balíte ženy alebo čakáte kým dajú oni impulz?
Myslíte, že žena by nemala začať ako prvá? Resp. ak o ženu nemáte záujem a ona Vám začne dávať najavo sympatie myslíte, že je vtieravá? :D Som single a už by som rada nejaký vzťah, ale nwm kde niekoho stretnúť... v práci občas obsluhujem niekoho milého...inak moc nikam na verejne akcie nechodím, pretože tu nikoho nepoznám, kedže som sa sem len nedávno prisťahovala.. chcela by som začať chodiť do fitka... čo poviete? dá sa tam stretnúť niekto solídny? už nechcem spoznávať ludi pod vplyvom na párty

Nelissa

V praci opatrne s tymto. Ja som dala len trochu najavo kolegovi v praci ze sa mi paci a mala som denne peklo. Od kolegyn ktore ma znenavideli, pretoze sa pacil dalsim a rozpraval aj kolegom ako ho balim, ako po nom idem a bola som na smiech celej firme. Pritom som ho parkrat pozdravila a usmiala sa nanho, hodila som mu papierik s cislom do skrinky. Nebol zadany, ale bol to uplny dement, zvysoval si na mne ego tym ako ma verejne zosmiesnoval. Nesla bych do toho znova a nie v praci. Nikdy nevies ako sa ten chalan zachova, ako to vezme. Ci v pohode aj ked ta odmietne, alebo ako blbec a zacne to rozsirovat po firme a ine varianty.

netreba

A nie je tam žiadna iná možnosť, že by ste sa stretli? Cestou do/z práce, pri výťahoch/ na schodoch, nikde?

Mesačný princ

Zažil som takýto pracovný ,,vzťah,, len nedávno. Skončil a nič dobré to neprinieslo...Myslím si, že osloviť ok, ale ak by to bola moja kolegyňa, tak by som bol veľmi opatrný...a možno ten záujem neprejavil vôbec.

odľud

aké schovávačky ? :-) čítaj poriadne, ja som si prv zistil čo je zač a až potom by som ju balil. pre mňa je to velmi rýchle, praktické a racionálne riešenie. už len samotné zistenie že je vo vzťahu ma odradilo a potvrdili mi to aj kolegovia. aké jednoduché :-) ale kto sa chce zapodievať ludmi ktorí za to nestoja budiš, pre mňa je také čosi strata času.

a v prípade tu diskutujúcej takéto riešenie význam má pretože neviem ako tebe ale mne je od začiatku jasné že sa bojí. takže ty takých ludí možno nechápeš ale ja áno a toto je celkom fajn krok. z pozície ženy alebo dievčaťa si to navyše môže dovoliť. nie je to také hrrr ako keby ho mala priamo osloviť či rovno baliť ale je to nejaký krok. koniec koncov niečo urobiť musí, tak prečo to neurobiť v rámci svojich súčasných schopností, ved časom sa osmelý.
úplne praktické a rýchle riešnie ktoré veci urýchli.

ivobrick

A zistoval si presne to iste.

Ked nemas zaujem, nezistujes, nie?

To je na kazdom ci chce svoj ciel dostat do postele alebo byt s nim/nou kamarat.

No ale kto sa chce hrat na schovavacku/bezpecnu hru, nech sa paci, s osobnych skusenosti rovno hovorim ze vyznam to nema.

odľud

no slečna... dúfam že neklame a nezapiera že je vydatá žena alebo má frajera. to potom mení situáciu a treba inak položiť otázku nech sú odpovede k veci.

odľud

no ked sa bude vypytovať na neho takéto veci druhí sa hned dovtípia že má záujem aj keby to rovno zapierala. ale to NEVADI. proste to je normálka, takéto veci sa dejú, možno to ludom príde viac milé než by si dotyčná slečna vôbec predstavovala. lebo to je milé. lebo to je iná situácia než keby vedela že je zadaný a napriek tomu by ho balila.

a niekedy je naozaj možno lepšie si prv niečo o dotyčnej osobe zistiť. ja som si tak dávnejšie zistoval o jednej kočke lebo po mne stále poškulovala a povahovo sa mi zdala taká mne vyhovujúca, skôr tichá, slušná. najprv meno dotyčnej, zistil som kolko má a hned som vedel že aha to bude moc mladé, ale neva hladáme dalej. potom som ju našiel na facebooku a zistil že je zadaná a okrem toho podla vyjadrovania, záujmov a dalších indikácií mi bolo jasné že sa k sebe nehodíme, že sme každý na opačnom konci povahového spektra a prešla ma veškerá chuť ju baliť. takže som to nechal tak skôr než som niečo načal. hold to čo si dáme na fb čo dobrovolne zdielame a chceme o sebe dať vedieť to dosť o nás vypovedá.
to že nejakí další ludia vedeli že som sa na ňu pýtal mi bolo srdečne jedno :-) podstatné bolo pre mňa čo som sa podozvedal.

takže pre začiatok stačia niekedy aj základné infošky a ideš.

ivobrick

ako prejavit zaujem? - A ako to potom prosimta chces spravit? To ze sa ti dakto paci nemusis nikomu vesat na nos. Spytas sa ako sa vola, kolko ma rokov, ci niekoho ma.

Bud jeho, alebo dakoho co tam robi (ak si dokakana), jednoduche otazky ktore nic neznamenaju. Na reci sa mozes z vysoka vykaslat.

Vidis, ja to mam rovnake ako ty. Teraz ma napadlo, takze to mozem skusit a potom ti napisem ako to dopadlo.

Mne je fakt jedno ci niekto vyprava o mne alebo nie, kym to robia si zaujimava :D Ze bude 151va v rade co ma poslala doprdele tiez nevadi, uz som si zvykol :D

Ty mozes lutovat v buducnosti len to, ze si to neskusila, dopadnut to moze vselijako, aj dobre samozrejma.