Ahojte, zaujal by ma Váš názor chlapi :) Balíte ženy alebo čakáte kým dajú oni impulz?
Myslíte, že žena by nemala začať ako prvá? Resp. ak o ženu nemáte záujem a ona Vám začne dávať najavo sympatie myslíte, že je vtieravá? :D Som single a už by som rada nejaký vzťah, ale nwm kde niekoho stretnúť... v práci občas obsluhujem niekoho milého...inak moc nikam na verejne akcie nechodím, pretože tu nikoho nepoznám, kedže som sa sem len nedávno prisťahovala.. chcela by som začať chodiť do fitka... čo poviete? dá sa tam stretnúť niekto solídny? už nechcem spoznávať ludi pod vplyvom na párty
Čo ak prejaví záujem žena ako prvá?
Ja napríklad by som to niekedy uvítal nemám problém si pohovoriť so ženou ale ten další krok je u mňa ťažší môžem si s ňou rozumieť a páčiť sa mi ale bojím sa to posunúť o další level lebo som sa v tom už sklamal ale zase sa mi stalo, že som si namýšľal, že som bez šance a potom ked už bolo neskoro som zistil, že mala záujem.
Každý vzťah začína podľa mňa nejakým iným štýlom. Poznám zopár vzťahov kedy musela prejaviť prvá žena záujem lebo chalan sa nevedel rozhýbať a doteraz sú spolu šťastný. Závisí to aj od toho aký je chlap keď je hanblivý tak žena by mohla čakať aj dlhú dobu na nejaký posun
ale somarina. odmietnutie treba zvládať, v živote ešte budeš odmietnutá neboj. treba sa naučiť aj zariskovať nie sa len chrániť vo svojej ulite.
k ohováraniu nemusí vôbec dojsť. ved ty sa len slušne zo zvedavosti informuješ a na tom nie je nič zlé ani trapne. kto kolvek by ohováral tak tým dá najavo svoju stupiditu a svoje mindráky. takých ludí môžeš mať v paži. alebo ich nejak slovne uzemni.
ide o to, ze je to na pracovisku. tym padom ak ma odmietne, alebo ak je zadany vzniknu o mne hlupe reci... nebude to dobre pre mna skratka
tak potom čo chceš ? :-)
nechcem sa vypytovat, to je trapne, oslovit ho nemam odvahu tak neviem.. nemam na to povahu ako niektore kolegyne ak sa im paci niekto, rovno mu daju cislo, kontakt a nech sa chlap cini aj chce. ja sa toho bojim
reagujem na toto
21.09.2016 11:37:03
som za to že ked sa už žena prejaví a chlapa to zaujme mal by sa činiť. takže ked sa nečiní možno nemá záujem, ale možno si tvoje pohlady a úsmevy nevysvetluje ako záujem, alebo je možno hanblivý, alebo je sklamaný, alebo jednoducho má priatelku a je verný zásadový, alebo alebo alebo ... čojaviem.
skús sa o ňom začať informovať. môžu nastať dve veci
1.) dozvieš sa o ňom viac a možno nadobudneš o ňom reálnejší pohlad a podla toho sa aj dalej zariadiš (možno ho už ani chcieť nebudeš).
2.) možno sa dozvie on že o ňom vyzvedáš a začne sa činiť.
čiže na tvojom mieste by som sa povypytoval niekoho. ty ako žena (alebo dievča, neviem) si môžeš skôr dovoliť takéto opatrné jednanie. my chlapi to máme inak, od nás sa práve naopak čaká že sa budeme činiť, budeme priamy, pôjdeme rovno na to a oslovíme dotyčnú.
poradi niekto ?? ako mam prejavit inak zaujem, ked usmev a caste pohlady nezaberaju ? vidam ho len v praci aj to len minutu, cestou do satne. ani neviem ci je zadany. tak ako na to ?
Ahoj,mne sa už dlhší čas páči jeden muž..pracuje v jednej reštike...kde som začala kôli nemu chodiť častejšie...usmievame sa na seba..pozoruje ma...ale neodvážim sa mu povedať že sa mi páči..a zasa nechcem aby si myslel, že som vtieravá..ale čo už..
Raz som ho dávnejšie videla s jednou kočkou za ruky ale s tou sa rozišiel...a teraz som ho zasa videla s inou takou mladou čajou tak neviem, či sú ešte spolu alebo nie...On má už svoj vek a ona je o generáciu mladšia....zasa si takú mladšiu našiel...sťažoval sa , že je mladá...tiež nechápem..
Ved je normálne predsa, že ak žena prejaví záujem prvá.....toho sa nemusíš báť...
Preco vtierava, bud normalna a ok.
V praci alebo fitku, idealne miesta.