mozete sa k tomuto vyjadrit?
preco su pre niektore zeny citlivy muzi neperspektivny pre vztah?...
Lebo sa s nimi po určitej dobe začnú nudiť, ziatiaľčo so ""zlým"" chalanom su tam stále nejaké neočakávané zážitky hoci aj typu kričania na ženu v extrémnych prípadoch hrubé nadávky a facky.
mňa priťahujú citliví muži oveľa viac, lebo sú zvyčajne aj viac chápaví, emocionálni, viac si rozumieme.. proste pre mňa viac zaujímaví.. a nevadí mi ak bude tak trocha bábovka, veď nie sme v praveku aby ma musel ochraňovať veľký muž s kyjakom.
ďalšia kapitola je nepríjemné zistenie, že máte pre tohto muža nesprávne pohlavie :P
..ktora by chcela utešovať nejakú padavku? poriadni chlapi su tí, ktorí ešte boli na vojne...
spravny chlap ma byt chlap a nie tintitko, ma byt ten ktory je ochotny za zenu ktoru miluje bojovat a bit sa
Mne nevadia citliví muži, ale takí, ktorí neovládajú pravopis áno, Jakubbb
nikto nechce makkotu a poseru...pises o negativite citlivosti....pozitivum je o inom
Bolo by dobré presne definovať ako citlivých mužov máš na mysli. Pretože nieje citlivý ako citlivý. Napr. myslím že ženy by na mužoch ocenili ak sú citlivý napr. keď majú svoje dni a majú preto pochopenie ako sa cítia, vtedy im prepáčia ak nenavaria obed lebo majú bolesti alebo im je zle, pôjdu nakúpiť za ne, uvaria im čaj, a pod. Takúto citlivosť určite na mužoch vedia oceniť. Ale ak máš na mysli precitlivelosť tak to by som vedel pochopiť. Nieje dobré ak sa muž správa ako baba, je precitlivelý, nemá svoj názor, nevie prezentovať svoj pohľad na vec, nevie sa vyjadriť k nejakému problému a mlčí, nieje chlap v správnej chvíli ako v prípade ohrozenia zdupká, mlčí, stiahne sa. Nevie opraviť niektoré veci v domácnosti, nevie urobiť bežné veci ktoré by chlap mal vedieť, rýchlo sa rozplače ako padavka, má zženštelú chôdzu, pohyby, jemný hlások ako baba, príliš jemný výzor, a pod. Toto určite ženy na mužoch nebudú nikdy oceňovať pretože ženy chcú chlapov na správnom mieste. Chlap má byť proste chlap a žena ženou. Ja napr. nemám rád ženy ktoré nemajú ženskosť a správajú sa ako muži, sú technický dosť zdatné, majú hrubé hlasy, chôdzu a postavu ako po testosteronovej liečbe ako zápasníčky, príliš ambiciozne, ctižiadostivé, proste chýba v nich pravá ženskosť brrrr..
Suhlasim s tebou Bee
citlivý/precitlivelý muž proste nebude priťahovať sebavedomú ženu pretože celkovo, ženy majú rady mužov, ktorí ich ochránia, korí sú autoritatívny, ktorí proste prekonajú svoj strach z výšky len preto aby ho pomohli prekonať svojej polovičke, proste to nedajú pocítíť, proste muž má byť ten silný.....ano je dobre ukázať city ale nie vkuse plaať a dávať najavo všetky svoje slabosti.
asi by bolo vhodné pre diskusiu presnejšie zadefinovať toho citlivého muža lebo viem si predstaviť už teraz odpovede niektorých žien. najmä takých ..... no povedzme že skratkovito premýšlajúcich.