mozete sa k tomuto vyjadrit?
preco su pre niektore zeny citlivy muzi neperspektivny pre vztah?...
michael067, tá pani nie je ani tak asertívna, ako jednoducho blbá a nemá štipky empatie. To s agresivitou a asertivitou však nie je môj výmysel, na túto tému sa už popísalo mnoho štúdií. Vo výsledku - bez istej dávky agresivity by človek ako tvor neprežil. Aj ty prejavuješ mieru agresivity (a asertivity), keď si schopný tej pani nejako naznačiť, aby sklapla, hoci aj bez účinku, ale proste nesedíš celý deň a nenecháš si píliť uši jej kalerábmi. Agresivita stojí aj za tým, keď sa chalan nehanbí osloviť babu a pozvať ju na kávu. Keď si vie presadiť svoje. Aj za tým, keď si človek chce brániť a chrániť, to čo má. Za primeranú agresivitu sa hanbiť netreba, keby jej nebolo, ani my by sme tu neboli.
Zato ženy viac priťahujú muži, ktorí vedia, čo chcú, a vedia si to aj zariadiť, ako tí, ktorí sedia v kúte a čakajú, kedy za nimi príde krásna víla a odvedie si ich za ručičku. Ale pravdu máš v tom, že miera je u každého vysoko individuálna.
Biela Kobra, lenže ľudia už potom nevedia nájsť hranicu.
Napríklad teraz ja v robote pracujem s jednou paní a jej sa ústa nezatvoria dokáže 2 hodiny rozprávať v kuse bez prestávky o takmer hocičom všetky roboty ktoré prešla aké má doma manželstvo, aký má život, čo robila, kde kedy, kde bola na výlete atď.
Keď jej chceš vstupiť do reči a povedať jej niečo na to čo ona hovorí (nie nechcem jej povedať aby bola ticho) tak má vôbec nenechá.
Musím doslova NASILU ju prebiť a to tak že keď chcem reagovať na to čo povedala (spravila malú prestávku kedy sa chcem chytiť slova ja)
tak vtedy začne znova hovoriť hoci som ja začal prvý a nenechá ma dokončiť to čo som začal a stále prebíja moje slová, sem tam sa jej stané že má nechá dohovoriť, ale trvá jej to zhruba 3-4 sekundy kým prestane hovoriť a uvedomí si že hovorím aj ja a že nemá zmysel aby rozprávali dvaja naraz.
Čo sa stane keď dokončím to čo som povedal jej ohľadne tých vecí čo k nám hovorí?
Nič začne svoju tému, a k tomu čo som ja alebo ostaný opovedali sa absolútne vôbec nevyjadrí.
A TOTO je práve tá priebojnosť a asertivita ktorá sa v dnešnom svete presadzuje a nehovor mi že nie. Takéto správanie je šialené, ten človek keď spraví nejakú chybu tak si ju ani neuvedomí, keď ho niekto napomenie tak sa urazí, alebo mu to je jedne lebo počúva len seba.
Kašlem na takéto správanie.
Keď chcu mať zamestnávatelia v robote takýchto riťolezov čo sa im tlačia do zadku prosím, ale ja taký rozhodne nebudem
Biela-Kobra asertivita nie je iná forma agresivity. a určite ju nebudú vyžadovať od murára. ale v podstate ani od zubára hoci v komunikácii s pacientmi by sa mu zišla.
Filip TT, agresivita pomáha človeku prežiť. Agresivita sa neprejavuje len tak, že niekto niekomu na počkanie omláti o hlavu stoličku. V súčasnosti sa agresivita prezlieka za asertivitu a tú máš dnes v požiadavkach zamestnávateľov prakticky na každé pracovné miesto. Aj na murára či zubára.
jakubko preto lebo zeny si vzdy vyberu toho najvacsieho debila ktory ich bude urazat bit ponizovat a podvadzat ale budu sa vsemozne snazit ako ten ich ,,vztah ,, zachranit... zvykaj si taky su v kurze...
Biela Kobra - neviem si predstaviť, čo v dnešnej dobe človek dosiahne s agresivitou. Objednáš si niečo u agresívneho stolára, murára, automechanika alebo ako vedúca si zoberieš do kolektívu agresívneho kolegu? Nie, zakázku dáš niekomu, kto pôsobí dôveryhodne. Ešte aj ľudia typu Haščák alebo Počiatek sa snažia vystupovať dôveryhodne.
"Citlivý muž" - tým sa myslí citlivý voči sebe alebo voči partnerke?
S človekom, čo je moc citlivý na seba s tým sa ťažko vychádza. Má komplikované vzťahy so všetkými, nielen s partnerkým. Nedokáže byť ani psychickou oporou, nešíri optimizmus, skôr naopak vyžaduje aby niekto robil psychickú oporu jemu a povzbudzoval ho.
Keď je človek na seba mäkký tak nie je ani úspešný. Ani pracovne ani osobne. Navyše nedodržuje životosprávu, priberie a spohodlnie.
Kdežto človek, čo je citlivý voči iným, tak s ním je dobre. Berie ohľad na druhých a snaží sa, lebo nechce ľudí sklamať.
Hlúpo položená otázka, hlúpe odpovede hlúpych žien.
Ženy sa od prvopočiatku dejín podvedome či vedome snažia nájsť rovnováhu medzi dvoma stratégiami. Je to dané genetikou a veľa sa s tým urobiť nedá. Prvou stratégiou je získať čo najkvalitnejšie potomstvo - teda životaschopné, zdravé, agresívne, aby v tomto svete prežilo. Druhou je zabezpečenie zodpovedného otca pre tieto deti, lebo uživiť a vychovať potomstvo je náročné. Problém je v tom, že tí zdraví, krásni, mladí, agresívni a silní muži sú väčšinou príliš prelietaví a nezodpovední, aby zostali pri jednej žene. A v tom, že tí zodpovední, citliví muži, ktorí budú rozumieť svojej žene aj deťom a postarajú sa o to, aby mali strechu nad hlavou a nič zlé sa im neprihodilo - nie sú silní, krásni a agresívni. Ideálne by bolo nechať sa oplodniť tým prvým typom a zvyšok života prežiť s tým druhým, ale to nie je pre každú.
Samozrejme, za tie tisícročia civilizácií vstupuje do hry veľa ďalších faktorov. Ale genetiku neoblafneme. Ženy sa síce dnes už bežne nevydávajú také mladé za dedinských mačov či kráľov, ale počkajú si, kým nájdu toho, ktorý má najprv faru, potom Maru. Na druhej strane, potomstvo slabne. Čiže na tvoju otázku - citliví muži majú šancu, priam veľkú, ale pri zrelších ženách (nehovorím tu o veku), ktoré už hľadajú naozajstný vzťah, nielen chvíľkové vzplanutie. Druhá vec potom je, aké ženy hľadajú citliví muži.
Odporučam ti pozrieť všetky videá od tohoto človeka nazýva veci pravými menami a vysvetlí ti ako ženy vačšinou premýšľaju
www.youtube.com
Odporúčam ti makať na sebe a vo vzŤahoch prebrať taktiku žien a to
Počkať na to kým sa k tebe ženy prídu a oni samé ťa budu chcieť a doliezať za tebou dovtedy makaj na sebe.
Potom si buď môžeš vybrať, alebo ich využívať, alebo si užívať ich pozornosť presne rovnako ako to robia ženy
Že budeš mať 30-35 nevadí môžeš mať kľudne 20 ročnú.
Zatiaľ čo 35 ročná žena už "narazila do steny" (vysvetlenie viď videá od MGTOW 101)